Sor Cristina Scuccia es va convertir en una sensació d'Internet quan va guanyar La Voz Italia allà pel 2014. L'entranyable monja ursulina que arribava a les audicions a cegues del 'talent show' de la Rai —la televisió pública italiana— va deixar al públic i els jutges del concurs, entre qui es trobava Raffaella Carrà, impressionats amb la seva versió de la cançó No One d'Alicia Keys. Ara, Scuccia ha reaparegut a la televisió per explicar com és la seva nova vida, i és que la italiana ha deixat el convent per treballar com a cambrera i ara viu a Espanya, on procura obrir-se camí al món de la cançó. La seva nova imatge ha deixat els espectadors bocabadats. T'ho expliquem tot sobre Sor Cristina, la monja que va guanyar La Voz Italia que ha penjat els hàbits, i el seu espectacular canvi radical.

💥 Cristina Medina reapareix a 'Pasapalabra': nova vida després del càncer de mama
 

Sor Cristina Scuccia, la monja que va guanyar 'La Voz Italia', ara és cambrera a Espanya

Cristina Scuccia ha saltat del convent a l'hostaleria. L'abans coneguda per molts com Sor Cristina després de guanyar, als seus 34 anys, la versió italiana de 2014 de La Voz i convertir-se en un fenomen viral pel sorprenent de la seva condició de monja ursulina, reapareixia en el programa Verissimo de Canale 5 per explicar com és la seva nova vida després de penjar els hàbits i canviar-los per la safata de cambrera. Amb el que els televidents no comptaven és que la seva nova imatge vindria amb un canvi tan radical. No hi havia hàbit ni còfia. Scuccia va aparèixer en plató vestint un sobri vestit de jaqueta de color vermell i amb la seva llarga cabellera al descobert, impressionant tots els allà presents. En l'entrevista, l'ara exmonja va voler recalcar que al camí per convertir-se en qui és ara mateix "hi ha hagut dificultats".

FiBSAYPWIAEDKmY
La nova imatge de Cristina Scuccia en el programa 'Verissimo' de Canale 5.

La italiana, que va entrar al convent de les ursulines quan tan sols tenia 19 anys, va afirmar en la seva reaparició pública que ara "somriu més que en el passat". I és que després de 15 anys dedicada en cos i ànima a servir a Déu, l'exreligiosa ha reconegut que va necessitar ajuda psicològica després de rebre tota l'exposició mediàtica que participar en el famós concurs de talents —i guanyar-lo— li va suposar, ja que convertir-se en una figura pública li va fer començar a plantejar-se moltes coses que abans no li havien passat pel cap. "Va ser el motor de molts interrogants", va reconèixer, encara que va voler destacar que el canvi definitiu envers la seva forma de vida i mostrar-se davant dels altres va arribar amb la pandèmia. Malgrat tot, Scuccia no ha perdut la fe. "Continuo creient en Déu", assegura. Cristina ara viu a Espanya i treballa com a cambrera, amb la intenció de llaurar-se un futur dins de la indústria musical en la mesura que li sigui possible.

La viral versió de 'No One' d'Alicia Keys de Sor Cristina que la va portar al triomf a 'La Voz Italia'

Per recordar qui és Sor Cristina Scuccia ens remuntem a l'any 2014. Més enllà de destacar entre els concursants del format de La Voz a Itàlia per ser monja —en la versió espanyola també hi va haver un capellà—, va ser també la seva impressionant veu el que va acabar per captivar els espectadors i la resta de 'coaches' del format. En aquell temps, la morta Raffaella Carrà es trobava al planter del jurat i en va anar una de les que més va adular a la religiosa. "Has nascut per a l'escenari", li va dir. Va ser després que Scuccia interpretés la cançó No One de la nord-americana Alicia Keys, actuació amb què la ursulina es va fer viral no només a Itàlia, sinó al voltant del món. La seva actuació en el programa va arribar també a orelles dels espanyols, i fins i tot va arribar a visitar El Hormiguero i va ser imitada per la humorista Silvia Abril en la quarta edició de Tu cara me suena.