Sopa de cabra actua a Castelló, al País Valencià, el proper 18 de març. Són festes de la Magdalena i el cartell de l'Ajuntament del PSOE és ple de triunfitos com Ana GuerraManu Tenorio. La banda gironina sonarà però el diari El Mundo ho vol impedir. Així és com anuncien el concert al rotatiu madrileny: Escuder (regidora de Festes) ficha para la Magdalena de Castellón a los independentistas Sopa de Cabra. No diu res de si Ana Guerra és unionista o si Manu Tenorio és de Vox. Només identifica les idees polítiques dels catalans.

El contingut de la "notícia" no parla de música sinó de les inclinacions polítiques de Gerard Quintana: "Este icono de la música en catalán, no sólo no ocultó que se reunió con el ex president Carles Puigdemont en Waterloo, sino que participó en el concierto por la libertad . Quintana admira a Cuixart (...) El president se subió al escenario como guitarrista de excepción para interpretar la canción Camins". Puigdemont toca la guitarra. Rebel·lió i sedició. El diari catalanofòbic crida al boicot al concert. O ho sembla.

puigdemont sopa de cabra ACN

ACN

Els lectors d'El Mundo així ho han entès. Tots vomiten la sopa i amenacen amb rebre'ls cops de pedra a Castelló:

foto 3281105

ACN

Si la crònica cultural és aquesta gasòfia, es poden fer una idea de com és la crònica política del diari que va fer fora Pedro J. Ramírez.