La temporada televisiva ja està més que ben entrada i Antena 3 estrena el dilluns 24 una de les seves principals cartes per continuar sent líder d'audiència en el que resta de 2022. I és que ha arribat un dels seus més sonats fitxatges estrella, perquè la presentadora Sonsoles Ónega estrena nou programa. Y ahora Sonsoles no serà només el seu primer projecte després de marxar sobtadament de Telecinco, on ja s'havia convertit en un dels rostres principals de la cadena, sinó que a més en suposa la tornada del directe a les tardes d'Antena 3 després de molts anys sense formats d'aquesta índole i sorgeixen moltes preguntes. On podrà veure's? Quin serà l'horari? T'expliquem tots els detalls de Y ahora Sonsoles, el nou programa d'Antena 3 presentat per Sonsoles Ónega.

📺 Sonsoles Ónega i Chenoa, entre els convidats de 'El Hormiguero' d'aquesta setmana: qui són els altres?

'Y ahora Sonsoles': horari i on veure el nou programa de Sonsoles Ónega

"Tenim un pla", anunciava Sonsoles Ónega en la promoció de Y ahora Sonsoles, el nou programa que la periodista presentarà a Antena 3. La nova aposta d'Atresmedia serà un espai diari a partir del dilluns 24 d'octubre que ocuparà la franja del concurs ¡Boom! —que ja ha paralitzat els seus enregistraments— amb la intenció de "fer companyia a les cases, arrencar somriures i emocions" com avançava la mateixa Ónega en una entrevista. El format compartirà plató amb el matinal Espejo Público de Susanna Griso i podrà veure's en directe i en obert a la televisió a través del canal d'Antena 3 així com en l'emissió online que ofereix Atresplayer, encara que els lliuraments quedaran gravats en diferit i a la carta en la pàgina web per al que se'l perdi. Serà entre les 19 i les 20 h quan la madrilenya i el seu equip entrin a les llars de tots els telespectadors que sintonitzin amb aquest nou magazín que barrejarà temes de tota mena com el periodisme del cor i la més fervent actualitat política.

plat i ara sonsoles sonsoles onega
Sonsoles Ónega presenta el nou plató de 'Y ahora Sonsoles'

Una nova plantilla de col·laboradors en Antena 3 acompanyarà Sonsoles Ónega a 'Y ahora Sonsoles'

Els detalls sobre Y ahora Sonsoles, el nou programa d'Antena 3 conduït per Sonsoles Ónega, s'han anat desvetllant durant les últimes setmanes malgrat que encara queden algunes sorpreses per desvetllar-se durant la setmana de l'estrena. Un dels aspectes més destacats d'aquest format que torna el directe a les tardes del grup de San Sebastián de los Reyes és una nova remesa de col·laboradors, amb cares conegudes del periodisme, el cor i l'actualitat que feia temps no passaven per la cadena. Entre els noms que ja es coneixen, està el d'Olga Viza, periodista d'Antena 3 Notícies que torna a la cadena després de prop de dues dècades d'absència en pantalla després del seu acomiadament, així com el de la periodista i activista LGTBI Valeria Vegas, coneguda per ser la biògrafa de Cristina Ortiz 'La Veneno', o la polèmica empresària Carmen Lomana, rescatada de Telecinco on ha participat en 'realities' com Supervivientes.

La polèmica arribada de Sonsoles Ónega a Antena 3 després de marxar de Telecinco

La notícia de la marxa de Telecinco de la periodista Sonsoles Ónega va ser sobtada i inesperada, fins i tot per els seus directius. La presentadora dels formats Ya es mediodía i Ya son las ocho abandonava Mediaset el passat 11 de juliol i comunicava els seus caps "amb tot el dolor del seu cor", com ella mateixa reconeixia en la seva entrevista per a El Hormiguero aquest mateix setembre, que se n'anava per començar un nou projecte. Ónega, que admet que "es va enamorar profundament d'aquesta proposta" que Antena 3 li va fer, també va titllar a les 48 hores que va tenir per decidir si marxava del grup de Fuencarral com un moment "horrorós" i "anguniós", ja que no era una decisió gens fàcil de prendre després de les bones dades que els seus formats estaven collint en una època de clar declivi d'audiències per a la cadena abans dirigida per Paolo Vasile. La seva sortida no s'havia anunciat encara, però molt comentat va ser el seu gest en acomiadar-se a Ya es mediodía aquell dia: "els porto aquí", li deia als espectadors amb una mà al pit.

sonsoles onega ja és mediodia telezinco
Sonsoles Ónega en la seva anterior etapa com a presentadora de 'Ja és migdia'