Hi havia una vegada un partit que va ser capaç de perdre 30 diputats d'una tacada d'unes eleccions a les altres. Hi havia una vegada un partit que tot i fer el ridícul més espantós a les urnes, que tot i la patacada descomunal, va continuar prenent a l'electorat per ruc amb les seves excuses i justificacions del daltabaix. Hi havia una vegada un partit que una setmana després de quedar relegats a ser la penúltima força del Parlament, va continuar portant a la tele membres del seu partit a fer declaracions esperpèntiques contra l'independentisme, com si aquest fos el llop de la caputxeta vermella... Però ells no són tan innocents com la nena del conte. I van de taronja en lloc de vermell.

sonia sierra la alternativa2

Sonia Sierra (Tevecat)

sonia sierra cs

Sonia Sierra (Tevecat)

Ciutadans, després del desastre majúscul del 14-F, continua amb el seu argumentari grotesc de la profe me tiene manía. Aquest diumenge, al programa La Alternativa de Tevecat"La primera tertulia con mirada constitucionalista hecha desde Catalunya", van decidir que hi anés algú que se les prometia molt felices, sent la nº 8 per Barcelona, i quedant-se amb un pam de nas, fora del Parlament, Sonia Sierra. I allà, al costat de l'historiador i empresari Josep Ramon Bosch, del periodista d'El Mundo Iñaki Ellakuría i de l'economista David Gómez, l'exdiputada i portaveu adjunta del partit va vomitar els seus mantres habituals. Però una afirmació va provocar més vergonya aliena que la resta. 

sonia sierra la alternativa

Sonia Sierra (Tevecat)

Sierra, ni corta ni perezosa, va aportar una novetat a l'ideari habitual de la dreta sobre els mals dels indepes. Mira que han dit de tot, però encara ningú havia verbalitzat, sense por a fer el ridícul, el que va dir en veu alta la doctora en Filologia Espanyola. A banda de la cançoneta de sempre ("Los separatistas se están cargando Cataluña y están muy divididos, pero se pondrán de acuerdo para seguir en el poder porque hay muchos chiringuitos y muchos altos cargos en juego"), Sierra va sorprendre assegurant que "Durante los años del procés aumentó la venta de antidepresivos!" .... Tachán!!! Tots deprimits per culpa dels indepes:

La reacció a la xarxa ha estat antològica:

Com diu un usuari, si van quedar antidepressius després de l'ús massiu pel procés, ara segur que els 6 diputats de Cs que queden hauran esgotat existències.