La presentadora catalana de Telemadrid, nascuda a Barcelona, Sonia Ferrer, es troba gaudint de les seves vacances d'estiu, després d'un intens any de feina. Un descans que Ferrer està aprofitant al màxim. Així ho demostra en el seu compte d'Instagram, amb boniques fotografies que aixequen l'enveja de molts. A començaments de juliol va viatjar uns dies fins a les Balears, juntament amb la seva filla i el seu nou nòvio, Sergio, que treballa a Madrid com a Policia Nacional. Després se'n va anar fins a la zona de l'Algarve, a Portugal, per continuar gaudint de la platja i bronzejar el seu espectacular cos a punt de complir 44 anys.

A començaments d'agost es va traslladar, també amb el seu nòvio i la seva filla, fins al nord d'Espanya, on va gaudir d'uns dies en plena naturalesa a Astúries. I ara ha viatjat fins a Barcelona, ciutat que la va veure néixer, i on viuen els seus pares, a qui està molt unida i no veu tant com a ella li agradaria, ja que resideix a Madrid, des de fa molts anys, per motius laborals. Un pas per la capital catalana que Ferrer està esprement al màxim i del què presumeix en el seu compte d'Instagram. Revelem tot el que està fent, a continuació. Abans una foto seva a la platja gaudint de la calor i el mar.

sonia ferrer platja

Perfil d'Instagram de Sonia Ferrer

No fa ni 24 hores que la presentadora i col·laboradora de la cadena autonòmica de Madrid està a Barcelona, i la veritat és que no para de fer plans. Cal aprofitar el temps al màxim. Bé ho sap Ferrer. Segons en va publicar ella mateixa en les seves històries d'Instagram divendres 13 d'agost, quan va arribar a la capital catalana, se'n va anar a fer un tomb amb els seus pares i filla pel carrer de Travessera de Dalt, zona en la qual resideixen els seus progenitors. Posteriorment, i amb l'objectiu de combatre la forta onada de calor que està fent aquests dies, Sonia i la seva família se'n van anar fins a la platja de La Barceloneta, on van gaudir d'un agradable dinar en un xiringuito de la zona.

Un especial moment, a la vora del mar, del que ha presumit a les seves xarxes socials. La que fos parella d'Álvaro Muñoz Escassi ha compartit fins a quatre fotografies d'ella i el seu pare, Josep, a qui s'assembla moltíssim. Fotos en les quals apareixen degustant una paella d'arròs negre amb gambes, i en les quals també es pot veure el seu progenitor banyant-se al mar i tombat en una tovallola a la sorra, mentre es protegeix dels rajos del sol sota un para-sol. "I no em canso de mirar-lo intentant emmagatzemar nous records", escriu Sonia Ferrer en el seu compte d'Instagram, juntament amb un cor vermell en senyal d'amor. Les fotos més especials de la presentadora catalana al seu pas per Barcelona són les següents:

sonia ferrer pare 1

Perfil d'Instagram de Sonia Ferrer

sonia ferrer pare 2

Perfil d'Instagram de Sonia Ferrer

sonia ferrer pare 3

Perfil d'Instagram de Sonia Ferrer

sonia ferrer pare 4

Perfil d'Instagram de Sonia Ferrer

"Ets molt afortunada", "Gaudeix d'aquests moments amb ells", "Bonica foto", "Macos", "Els millors moments", "Que orgullós ha d'estar el teu pare" o "T'assembles bastant a ell". Aquests són alguns dels molts missatges que es poden llegir a la publicació de la de Barcelona, nascuda el setembre del 1977. Un pas de Ferrer per la ciutat catalana en el qual s'està comportant com una ciutadana més de Barcelona.

Altres famosos, en el seu lloc, podrien moure's en taxi o cotxes privats. Ella no. Ella opta per fer el que els altres fan i viatja amb metro. Així ho ha ensenyat ella mateixa durant el matí del dissabte 14 d'agost. Ferrer ha agafat el metro a la parada de Lesseps, inconfusible amb les seves parets grogues, i no ha dubtat a fer un vídeo del moment en què el comboi s'estava aproximant. Parlem d'això:

sonia ferrer metre|metro barcelona lesseps

Perfil d'Instagram de Sonia Ferrer

Però, quina ha estat la destinació de Sonia? La de Telemadrid ha baixat fins a la parada de metro de Drassanes, mateixa línia verda, per visitar el museu de cera de la ciutat comtal, ubicat al carrer Passatge de la Banca 7, just al costat de les populars i freqüentades Rambles. Sonia Ferrer viatja poc fins a Catalunya, però quan ho fa està feliç i encantada. No hi ha dubte que per molt que visqui a Madrid és una enamorada de la seva terra i de les seves arrels. Feliç catalana.