Els diumenges el programa més vist a Espanya és GH VIP amb Jordi González i una de les tertulianes estel·lars és l'experta en realities Sofía Suescun. És famosa per això, però el seu milió de followers gaudeixen de fotos amb poca roba. Ara ha fet un pas més i ensenya zero roba. La parella de l'expulsat concursant Kiko Jiménez surt de l'aigua totalment nua ensenyant les natges i la marca del tanga. L'excusa és desafiar les normes d'Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A ver instagram... cuál es la diferencia entre un culo y unas tetas? Esta no la borráis? HIPÓCRITAS

A post shared by SOFIA💫 (@sofia_suescun) on

 La xarxa li censura els pits però no el cul i ella crida: "A ver instagram... cuál es la diferencia entre un culo y unas tetas? Esta no la borráis? HIPÓCRITAS". La jove navarresa de 23 anys ha patit censura pectoral. La xarxa de les vanitats li va eliminar un topless en pocs minuts. Pocs seguidors van gaudir de la foto i ara els dona el cul. És habitual dels bikinis petits però ara ni un fil de tanga la protegeix dels rajos utraviolats. 150 mil "m'agrades" en 24 hores. Like, like.

sofia suescun i novio gtres

sofia suescun GTRES

GTRES

GH VIP és el reality que més s'enfila d'audiència a Espanya. Catalunya té una altra tele-realitat: els abusos policials i els aldarulls al carrer. Casa cadena emet el que interessa als seus espectadors.

-------

PD: Si Instagram elimina la foto, aquesta és la captura:

sofia suescun cul insta