Diuen que els Borbons s'assemblen entre ells. Cosa extensible a la resta de la monarquia. Com més cosins, més endins. De semblances amb la monarquia espanyola, els darrers anys també n'hem trobat moltes mostres en suposats descendents que li han sortit a l'emèrit. El més palmari, el cambrer de La Bisbal que és clavadet a ell.

albert sola joan Carles Telecinco

Albert Solà i Joan Carles (Telecinco)

Ara han trobat una nova semblança a un rei espanyol, un avantpassat de Felip i Joan Carles. Ha estat Carlos Sobera qui al programa que ell presenta, First dates, ha trobat una semblança entre un antic rei i un dels concursants. Un jove que es diu Arnau i que només entrar al restaurant li va provocar una curiosa comparació al presentador. Un reflex d'un monarca que li va sortir de dins: "Me recuerdas a Felipe II en sus mejores tiempos".

concursant first dates2

First dates (Cuatro)

felip ii

Felip II

"Eres guapo. Te tiene que ir bien, ¿no?", li deixa anar Sobera al concursant, destacant el seu color de cabell i d'ulls. El jove se sorprèn, però es deixa afalagar. Dubtem, però, que Felip II tingués un tatuatge com el que duia Arnau, un aneguet de goma "porque busqué lo más extraño que pudiera tatuarme".

concursant first dates

First dates (Cuatro)

Caldrà mirar-li en coll a Joan Carles i buscar un tatuatge com aquest... Potser ens dona alguna sorpresa...