L’actriu Silvia Abril ha estat l’últim personatge públic a donar la seva opinió sobre el referèndum. Ho ha fet en una entrevista a El Mundo, on ha assegurat que “jo vull que la gent voti”.

Sobre el que està passant a Catalunya abans de l’1 d’octubre, l’actriu assegura que “estic flipant”, si bé no concreta exactament amb què. Tampoc es posiciona sobre la independència. “Jo vull que la gent voti, que la gent decideixi. Ja està”, es limita a dir.

 

A post shared by Silvia Abril (@silviabril) on

Respecte del que pot venir després, Abril assegura que no té por, ja que “amb la por no es pot viure”. Tampoc “no sap” com pot canviar-li la vida, i deixa veure que no té per què canviar-li més a ella, catalana, que al seu entrevistador, que en aquest cas resideix a Madrid.

Dret a decidir a banda, Abril també ha parlat sobre el casament d’aquest estiu amb Andreu Buenafuente, que assegura que la premsa va considerar “boda secreta” quan era “una boda i punt”.

ada colau buenafuente   youtube

Barcelona.cat / Youtube

Sense voler pronunciar-se gaire sobre el tema, deixa tot en mans -irònicament- de Concha Velasco, convidada al casament, i que va fer públic a Sábado Deluxe que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va oficiar la boda. En aquest sentit, això sí, Abril assegura que la batllessa de la capital catalana és una “bona amiga”.