Risto Mejide i la seva xicota Natalia Almarcha ja es deixen veure junts. Junts i molt enamorats, per cert. Després de la publicació de l'exclusiva per part d'un tiktoker fa tres setmanes que Mejide i una farmacèutica valenciana passejaven com dos pardalets per Cuenca i París, ara la relació sentimental entre el presentador de 'Todo Es Mentira' i aquesta valenciana de 27 anys ja s'ha fet totalment oficial. Desprenen amor per tots els seus porus i ahir ja sí que van posar sense problemes davant de les càmeres.

Risto Mejide i Natalia Almarcha Europa Press
Risto Mejide i Natalia Almarcha Europa Press

Era Risto dilluns passat a 'Focus' el que revelava tota la veritat sobre la seva nova il·lusió. El fabulós presentador català explicava que Almarcha és discreta, reservada i poc amiga de les càmeres. Preferia allunyar-se dels focus... fins ahir. I és que Risto, després de dir el dilluns que "podria posar amb ella (Natalia) en un photocall i per a vosaltres només seria una foto, però jo he d'anar amb compte perquè la relació em va en això", ja hauria convençut Almarcha perquè acudís al seu primer photocall. I no era un photocall qualsevol: Risto presentava ahir el seu nou llibre 'Dieciséis notas', en el qual parla de la diferència d'edat en l'amor. La seva noia el va voler acompanyar en aquest moment tan especial. Van estar esplèndids, sense por a res ni a ningú. Ja els és igual el que puguin dir perquè se'ls veu extremadament enamorats. Els ulls de Natalia en veure el seu nòvio parlar eren dignes d'esment. Brillaven.

Natalia Almarcha Europa Press
Natalia Almarcha Europa Press

Com brillant va estar el de 'Viajando con Chester' en la seva exposició. Va parlar de Natalia reconeixent que està "enamorat", tot i que no va voler retroalimentar-se en el discurs "perquè llavors sembla que utilitzes la teva vida personal per vendre llibres". A l'exjurat d''OT' no li fa falta això: és a més d'un gran presentador un gran escriptor. I és que al llibre que va presentar ahir parla de Johann Sebastian Bach i la seva història d'amor amb la seva segona esposa, la qual era 16 anys més jove que el músic. Aquesta història del compositor i director d'orquestra alemany va inspirar a Risto, que està vivint una situació similar amb Natalia Almarcha, quelcom que ja li va ocórrer amb Laura Escanes, la seva ex, a la que li treu 21 anys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)

Risto Mejide Dieciséis notes
Risto Mejide Dieciséis notas

Risto torna a parlar de Laura Escanes

El discurs de Risto va ser interessant perquè relacionava coses de 'Dieciséis notas' amb la seva vida personal. A més de parlar de Nat, Mejide també va tenir paraules per a la seva exdona. Casat el maig del 2017 amb l'influencer catalana, Mejide manté bons records de Lauri. Ambdós conserven una relació molt cordial i es feliciten pels seus projectes. Els pares de Roma Mejide han apostat per ser "tan bons ex com van ser com a parella" i els fets ho demostren. Tant l'un com l'altre van estar fets miques després de trencar durant la tardor passada, però van aconseguir recompondre's. Laura Escanes està sortint amb el cantant sevillà Álvaro de Luna, mentre que Risto Mejide ha apostat per una persona que ara comença a sortir de l'anonimat. Ambdós se n'alegren l'un per l'altre. "Ens hem felicitat per tots els nostres projectes. Li desitjo el millor. Ho petarà", reflexionava ahir Mejide. Bravo: donen càtedra en l'amor.

laura escanes risto portada
laura escanes risto portada