La cantant colombiana Shakira mai deixa de sorprendre i, una vegada més, ho ha tornat a fer. La de Barranquilla, a través del seu compte d'Instagram, ha compartit un gran anunci que ha fet moltíssima il·lusió a tots els seus seguidors, més de 70 milions, els qui no han dubtat a celebrar-ho amb magnificència i dedicar-li tota mena de comentaris.

No és per a menys. Una notícia que la parella de Gerard Piqué comparteix al món viral dies després de gaudir d'unes vacances de somni amb la seva parella i dos fills. Una escapada molt lluny de la capital catalana, on viuen, apta només per a molt pocs butxaques. Gerard, Shakira i els seus fills han viatjat fins a les Bahames, on s'han allotjat a l'exclusiva illa Blue Lagoon, a prop de la capital Nassau.

Perfil d'Instagram de Shakira

Perfil d'Instagram de Shakira

Una tornada de Shakira a la seva rutina que ha estat tota una bomba. I és que la cantant ha anunciat, fa escasses hores, que ja està disponible al mercat la seva última i nova cançó Don't Wait Up. Un tema cantat en anglès, el videoclip del qual es va gravar a Tenerife fa diversos mesos. "Sóc molt feliç de veure'ls amb tantes ganes d'escoltar el meu nou senzill", escriu l'artista a les seves xarxes socials, dirigint-se als seus seguidors i a la calorosa i bona acollida que han fet al seu nou treball musical.

Una cançó que promet convertir-se en tot un èxit, que ja està disponible a totes les plataformes i que està inspirada en totes aquelles nits, segons explica la de Waka Waka, en les que només vols viure el present sense haver de pensar en el demà. Així sona la nova cançó de la de Colòmbia:

"Quina emoció", "T'estimo", "Molt bé", "Gran èxit com tot el que fas", "Això serà increïble", "Quina bomba" o "Ets la millor" són alguns dels milers de missatges que els seus seguidors, excitats per la nova cançó de Shakira, l'hi han fet arribar. Un treball musical que és tan sols un petit aperitiu de tot el que està per venir.

I és que segons va anunciar en una de les últimes entrevistes, de cara al 2022, Shakira, sempre i quan la pandèmia del coronavirus ho permeti, té planejat tornar als escenaris amb una gira que la portaria per algunes de les principals ciutats del món. A més, per a aquell mateix any, la parella de Gerard Piqué també podria llançar al mercat el seu dotzè àlbum, en el que ja estaria treballant actualment.