Jordi Basté i Gerard Piqué són molt bons amics. Ningú no dubta que entre el periodista i el jugador del Barça hi ha una vella i bona amistat, forjada a base de trobades, entrevistes i molts sopars íntims entre el comunicador i el futbolista. Públicament els hem vist junts en moltes ocasions. I ara, el director d'El món a RAC1 ha volgut recordar una trobada especial que va tenir lloc fa cinc anys, aprofitant una altra de les coses que més els hi agraden: gaudir d'un bon àpat. Un àpat que va ser diferent.

baste pique tv3

Gerard Piqué i Jordi Basté / TV3

L'any 2016, el restaurant amb estrella Michelin La Boscana va organitzar una trobada excepcional plena de cares conegudes. Un sopar que va ser molt més que un sopar, un "experiencia tecnológica 360° con unos de los comensales más especiales", com recorda el xef Joel Castanyé. Quins? Gerard Piqué, Jordi Basté, Shakira, Carles Puyol, Vanesa Lorenzo o Els Amics de les Arts, que fins i tot van tastar un plat en honor d'un dels seus temes, La taula petita.

Tots ells van poder gaudir d'un menú degustació de 12 plats elaborats... amb tecnologia 3D. "Eventos que marcan la evolución e historia de nuestro restaurante". Basté s'ha fet ressò del recordatori de Castanyé i de les curioses imatges de les fotos de família de l'esdeveniment, amb Basté, Piqué i companyia.

foto pique baste

foto pique baste3

foto pique baste2

foto pique baste5

Piqué, Shakira, Puyol, Lorenzo, Basté i companyia / @joelcastanye

Segur que en Basté i en Piqué ja tenen ganes de tornar a fer un soparet per posar-se al dia. En 3D o en les dimensions que calgui.