Shakira, Milan i Sasha continuen adaptant-se a la seva nova vida a Miami´. El dia 2 d'abril van abandonar Barcelona i van posar rumb a l'altre costat del bassal, on es troben des de fa més d'un mes i mig. Els joves ja van a la seva nova escola, mentre Shakira ja ha començat a teixir la seva xarxa de contactes i quadrar la seva agenda en aquesta nova etapa.

La colombiana vol deixar enrere tot el que pugui la seva vida a la ciutat comtal. I encara que no pot deslliurar-se del tot de Gerard Piqué, en ser el pare dels seus fills, si està trencant amb tot el que 'fa olor' d'Espanya.

Shakira prescindeix dels seus advocats a Barcelona

Tant és així que, segons confirma La Vanguardia, la cantant de Barranquilla ha trencat relacions amb els advocats que van portar el procés de separació de Piqué. L'artista ha prescindit dels serveis del bufet de Pilar Mañé i els ha canviat per un advocat nord-americà. Shakira no ha tingut en compte l'esforç del despatx que va aconseguir unes condicions molt favorables per a ella en la separació de Piqué i ha optat per un lletrat que tindrà més a mà.

Shakira Milan Sasha GTRES
Shakira, Milan i Sasha GTRES

Alguns pensaran ja està tot decidit en l'esmentada separació, sobretot en el que té a veure amb la custòdia de Milan i Sasha, però res més lluny de la realitat. I els nous acords que s'acosten són els que haurà de tancar el nou advocat de Shakira.

Shakira buscarà condicions encara més beneficioses en les pròximes negociacions

En aquest sentit, encara que actualment els acords recullen que Piqué pot tenir els petits durant la meitat de les vacances d'estiu. Tanmateix, el pacte es va tancar quan encara no es coneixia el calendari escolar de la nova escola de Milan i Sasha. I les esmentades vacances comencen més tard del que es pensava. Per tant, hauran d'establir les noves bases.

Unes negociacions en les quals Shakira vol reduir al màxim el temps que els petits passaran amb el seu pare (i amb Clara Chía). Ha pagat uns bons diners al nou bufet perquè aconsegueixin el seu objectiu. Un xec en blanc perquè facin realitat els seus desitjos tant en les reunions imminents per definir el nou calendari d'estiu com en les que tindran lloc més endavant per pactar altres aspectes.