Shakira ja té la seva Clara Chía: un toy boy de 23 anys. Aquest cap de setmana la colombiana va viatjar en avió privat a Santander per gaudir del seu esport preferit, el surf al Cantàbric. Allà hi va des de fa anys i va conèixer un instructor molt jove, dels mateixos que tenia Gerard Piqué quan ella se'n va enamorar. Els paparazzi els han fotografiat junts i molt còmplices, és Gorka Ezkurdia. La premsa el relaciona amb Shakira de manera íntima perquè van captar molta atenció, mirades i van veure Gorka dins la casa que té llogada Shakira a Cantàbria. No hi ha petó, però sí la certesa que Shakira ha fet com Piqué, deixar-se fotografiar en públic amb un jove de 23 anys. El Claro Chío de Shakria, Gorka:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gorka Ezkurdia (@gorkagurdi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gorka Ezkurdia (@gorkagurdi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gorka Ezkurdia (@gorkagurdi)

El noi basc coneix Piqué ja que van estar junts en moltes de les visites familiars dels quatre, amb Milan i Sasha, per surfejar. Gorka és fotògraf professional i instructor de surf, basc del poble d'Oiartzun (Gipuzkoa), prop de Donosti. El jove instructor té tan bona relació amb Shakira que la té penjada al seu instagram en un centre d'ones artificials l'any 2020. Shakira va donar el seu permís perquè Gorka la fotografiés i promocionés l'esport a Euskadi. "Quins dies amb Shakira!" escriu el jove, ros i guapo surfer, íntim de la colombiana:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gorka Ezkurdia (@gorkagurdi)

El jove Piqué de 22 anys que va jugar el Mundial de Sud-Àfrica i va ballar el Waka waka recorda molt a aquest surfer, esvelt sense estar molt fort, ros amb el tupé llarg, guapo i d'ulls clars. Un clon del Piqué que va enamorar Shakira ara fa 12 anys. Seran amants, amics o somni humit, però Shakira i Gorka tenen connexió més enllà del surf. A Shakira li recorda que l'amor existeix i que té tirada pels nois més joves que ella. Piqué té 10 anys menys que la colombiana i Gorka 20. Tant se val. Shakira surfejant l'onada de l'amor.

Shakira ja busca nanny pels nens a Miami

Després de mesos de disputa, finalment Gerard Piqué va autoritzar Shakira a mudar-se a Miami amb els seus dos fills, Sasha i Milà. Tot i que el trasllat definitiu estava previst per després de Nadal, l'artista ja va començar a preparar el desembarcament i busca mainadera. Segons la premsa local “la vacant és oberta per a qualsevol persona del món”. L'única condició és que la persona escollida no tingui cap mena de relació amb la premsa, per la qual cosa haurà de signar un acord de confidencialitat. Per la feina, la colombiana està disposada a pagar un salari de 2.400 dòlars mensuals. Gorka seria un bon candidat.