Shakirael millor marit del món: alt, ros, d'ulls clars, guapo, llest, ric i capità del Barça. Amb aquestes credencials no només Shakira se n'ha enamorat. També els àrabs. A Dubai s'empesquen uns premis que consideren Cristiano Ronaldo el millor del s.XXI. Leo Messi era a l'Argentina de vacances mentre CR7 recollia el premi de cartró pedra. A Piqué li van reconèixer un mèrit més objectiu: premi a la trajectòria. Els emirs de Dubai no s'hi posen per menys: imatge del central del Barça de l'alçada d'un gratacels i Shakira el llueix:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

La mida sí que importa. Piqué és gran de tot arreu però aquest cop s'han excedit. Un Piqué il·luminant el desert des de l'estructura més alta del planeta, el Burj Khalifa, de 828 mestres. Shakira amb un cor vermell "Estoy orgullosa de ti". Com per no estar-ne. Piqué vestit del Barça projectat en aquest edifici i d'smoking a la gala. I amb la cama com Robocop, amb un guix del s. XXI per immobilitzar-lo de la lesió.

pique smoking EFE

pique dubai EFE

pique dubai ok EFe

Piqué a Dubai, EFE

Un premis de fireta, una dona enamorada i orgullosa i un jugador del Barça alt com un Sant Pau. O com el gratacels més alt del món. Deu n'hi do. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat