A Shakira només hi ha una cosa que la fa més feliç que la seva música: la seva família. Es desviu per ells i sempre que en Milan o en Sasha protagonitzen algun moment emocionant, ella és allà, en primera línia, per ser la mare més orgullosa del món. Actualment, tothom felicita la cantant colombiana pel seu nou hit, Te felicito, al costat de Raüw Alejandro...

shakira 279056892 271436765108102 1953089479024794298 n
Shakira i Raüw Alejandro / @shakira

...però ara, qui ha felicitat als seus fills ha estat ella. Ja fa temps que anem sabent dels progressos en diferents matèries dels fills de la Shakira i el Gerard Piqué. Fan surf i toquen el pieano com la mare, juguen a futbol com el pare, o fan esport, arts marcials, en una disciplina on ja estan aconseguint molts èxits. Fa unes setmanes, vam assistir a com Shakira embogia a crits, exultant de felicitat, quan el petit de casa, en Sasha, es va proclamar campió en un dels campionats que fan al centre on practiquen: "Quan el teu fill de sis anys aconsegueix un triomf i estàs més il·lusionada que el moment que et donen un Grammy!". Sasha Piqué alçant-se amb el diploma i el primer lloc en una competició d'arts marcials, disciplina que practica des de fa un temps. Un èxit que la de Barranquilla va immortalitzar amb un vídeo de pocs segons gravant el moment en què Sasha, lluint un conjunt vermell i una medalla al coll, és proclamat guanyador. "Per cert, soc la dona trasbalsada que està cridant darrere de la càmera", matisa Shakira. I és que la cantant, davant de l'èxit del seu fill, no podia contenir l'emoció i trencava a crits com mai abans. "El meu amor, el meu amor," no parava de repetir l'artista. També s'escolta com li demanava a algú "Ai, fes-li una foto". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Pel que sembla, els nens no afluixen: ni en Sasha ni el seu germà gran, Milan. Perquè ara tots dos han tornat a competir i a quedar primers, tal i com acrediten sengles diplomes que llueixen orgullosos en aquesta foto al costat de la seva mare: "Competir nunca es fácil, me encanta verlos ir ganando en confianza y venciendo el miedo a competir, puesto que nunca es fácil a cualquier edad". Té tota la raó.  La xarxa també li dona, així com la feliciten pels valors i l'educació que ella i Piqué els hi estan donant als seus dos fills: "Los logros de Milan y Sasha es gracias a todo su esfuerzo y perseverancia, ustedes como papás juegan un papel muy importante, porque son su soporte y apoyo incondicional".

shakira 279059484 159482759822263 240356293581304971 n
Shakira, amb els seus fills Milan i Sasha / @shakira

Cara de felicitat i orgull. De la mare i dels fills. Milan, primer puesto. Sasha, primer puesto... Fan com els pares. En la seva faceta professional, ells també són Shakira, primer puesto, i Piqué, primer puesto.