Shakira està molt farta de Barcelona. Aquest divendres ha pres una doble determinació. Com a Isabel Mebarak Ripoll, acusada de frau fiscal, ha presentat un escrit al jutge defensant-se de l'acusació. Insisteix en el de sempre, que ella no va viure a Barcelona fins que va néixer el seu fill Milan. Que abans venia esporàdicament a veure el seu amant, Gerard Piqué i que no va ser fins l'any 2014, quan va quedar-se embarassada que va fixar la residència legal a Esplugues de Llobregat a la mansió familiar. Hisenda diu que no, que les factures a perruqueries de l'Upper Diagonal anteriors demostren que hi residia abans de parir. Es dirimirà en un judici penal a l'Audiència de Barcelona. Shakira molt farta, diu que ha pagat ja 90 milions en impostos a Catalunya, ha decidit que aquest divendres tancava la seva defensa i començava a exercir la custòdia dels fills. Ha agafat Milan i Sasha i se'ls ha emportat en el seu avió privat amb destí no conegut però tot indica que les 9 maletes no són per un cap de setmana sinó destí Miami. Els nens comencen a familiaritzar-se amb la que serà casa seva a partir del gener.

Shakira Aeropuerto GTRES
Shakira a l'Aeroport GTRES
Sasha en el Aeropuerto
 Sasha a l'Aeroport (silueta al fons), GTRES
Avió privat de Shakira GTRES
Avió privat de Shakira GTRES

El reporter Marc Leirado es torna a apuntar una bona exclusiva en ser el qui millor coneix tots els passos de Shakira. Segons revela a EN Blau: "Aquest cop ha estat molt estrany. No ha estat l'habitual taxi a l'aeroport. Ho han muntat perquè la premsa no tingui la foto de la família amb totes les maletes a l'aeroport. He seguit una furgoneta des de la casa de Shakira on anaven Tonino, germà de Shakira, dues empleades de la llar i el fill petit, Sasha. Hi anaven amb nou maletes i una motxilla. Si marxes un cap de setmana no t'emportes tot això. Han descarregat a la terminal privada i ha arribat el cotxe de Shakira conduït per la seva secretària. S'ha aturat a la porta de servei i ha sortit Shakira que ha entrat ràpidament. Després la secretària ha deixat el fill gran, Milan. Tonino ha demanat a la premsa que no gravin els nens". Aquest és el vídeo:

Sasha surt del cotxe, twitter
Sasha surt del cotxe camí de Miami, twitter

Els nens i la mare en un avió camí de Miami amb 9 maletes. Piqué ha hagut de donar el vistiplau perquè un jutge d'Esplugues i un altre jutge de Miami han de validar l'acord de separació. Però amb bona fe es pot aconseguir que els nens viatgin als EUA sense problemes. Han de començar a fer la mudança. ¿Què passa amb el pare de Shakira William Mebarak? Està malament de salut als 91 anys, però no és cert que estigui ingressat. Informa Marc Leirado que va anar a la clínica a fer-se una revisió i unes proves però ja no és a l'hospital. El pare de la colombiana no ha agafat l'avió privat de Shakira atès el seu estat de salut delicat. Marxarà quan el viatge als EUA sigui el definitiu per no tornar. Piqué flipa amb les presses i es queda amb Clara Chía.