Tot semblava cantat perquè Shakira agafés el vol de Miami a Barcelona passat Ries Mags, però segons Laura Fa no serà així. La periodista catalana, a la qual li tenim una tremenda estima a EN Blau, ha donat l'última hora sobre la cantant colombiana. Ho ha dit al seu podcast Mamarazzis i ha actualitzat la informació a El Periódico. Explica Fa que la decisió de la de Barranquilla de creuar el bassal ara mateix "penja d'un fil". El motiu: l'estat de salut del seu pare, William Mebarak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Mebarak va tenir una caiguda a la primavera passada que li va provocar diversos traumatismes dels quals ha hagut de ser tractat. L'estat de salut de l'exsogre de Gerard Piqué ha anat empitjorant en els últims mesos i els ingressos hospitalaris han estat continuats. És per aquesta raó que Shakira té un dilema dels grossos ara. Ella no valora l'opció de pirar-se-les a Florida i deixar els seus pares sols a Barcelona, així que ha de prendre una decisió ja de ja. O se'ls emporta amb els nens a viure una nova vida als EUA o es queda aquí uns mesos més esperant que l'estat de salut de Mebarak millori. La qüestió és que el dilema no és fàcil de resoldre.

Shakira besa el seu pare XARXES
Shakira besa el seu pare XARXES

Si es queda aquí, pot allargar-ho fins a juny o setembre, compaginant-ho amb el calendari escolar de Milan i Sasha. En canvi, si decideix marxar amb Mebarak i la seva mare, Nidia del Carmen Ripoll Torrado, ho ha de fer, com a màxim, en la setmana del 9 de gener. Si acaba optant per aquesta segona opció, ja té previsions. Evidentment no viatjarà en un vol en classe turista amb la família masegada en un vol de diverses hores amb escala. No. Si es decideix Shak per l'opció d' emportar-se als seus pares al continent americà, ho farà en jet privat i amb un avió medicalitzat, de vol directe i amb supervisors de la clínica TEKNON. Té deu dies per decidir-se.

Milan i Sasha besen Shakira
Milan i Sasha besen Shakira

Piqué passarà el Cap d'Any amb els seus pares i els seus fills

Clara Chía és la gran perjudicada d'aquest Cap d'Any. No el podrà passar al costat del seu guapíssim xicot Gerard Piqué. La parella està molt sòlida i està vivint un moment molt dolç tot i els continus rumors de ruptura que deixa anar sense solta ni volta part de la premsa rosa, però això no té per què ser sinònim que no es respecti l'acord implícit amb Shakira. Sasha i Milan no han de coincidir amb Chía, així que com li toca a papa Piqué passar les últimes hores de 2022 i les primeres hores de 2023 amb els nens, aquest ha optat per desplaçar-se amb ells i amb els iaios a la casa que té a la comarca de La Cerdanya. Allà podrà prendre el raïm amb tranquil·litat, lluny de les càmeres que l'aclaparen dia i nit per tots costats. Els cinc utilitzaran el cotilló, menjaran torrons i sopa de peix i brindaran per un 2023 que superi les seves expectatives. Bon any, família.

pares Piqué efe
Pares Piqué EFE