Shaila Dúrcal és famosa des que va néixer. Filla d'una de les grans artistes espanyoles ja desaparegudes, Rocío Dúrcal, a l'ombra de la mare com a cantant ha participat a diversos programes de TV com Tu cara me suena. Fa un any va ser notícia per perdre en un accident domèstic bona part del dit índex de la mà dreta, com es veu a la foto:

shaila durcal dit accident gtres

GTRES / Youtube

Una petita part del seu cos, però que ha deixat Shaila Dúrcal de 40 anys, traumatitzada. Així ho deixa entreveure a les entrevistes tapant-se'l:

mans shaila durcal

Telecinco

L'artista assumeix que el trauma l'ha fet engreixar-se 20 kg “Estoy redondita, pero no importa. Muy sana. No me importa que me critiquen porque no tienen ni idea de lo que paso diariamente”. El diari La Razón explica que la cantant porta dos anys de "bajón emocional (...) tuvo una depresión que le llevó a dejar de fumar, además de padecer un problema de tiroides, lo que incentivó el cambio". Això explica el canvi físic de la filla de Rocío Dúrcal:

-SHAILA DÚRCAL ABANS:

SHAILA DURCAL PETITA GTRES

GTRES

-SHAILA DÚRCAL ARA:

shaila durcal gran GTRES

GTRES

L'última foto promocional a un photocall no li fa cap favor: vestida amb el polo oficial del Repte Land Rover, de blanc i amb monyo. Aventurera però poc glamourosa. A l'escenari es transforma en el que és: una artista amb un raig de veu. Això no li han amputat.