Acaba la temporada i es mouen les cadires de tots els programes. A la segona cadena de la catalana Planeta, La Sexta, un cop sabut que Mamen Mendizábal abandona Más vale tarde i que la substituiran per Cristina Pardo, el programa de diumenges Liarla Pardo canvia de títol i de registre. Ensorrat en les audiències contra Viva la vida es busca un format menys polític, esbiaixat i més familiar. La Sexta li encarrega, segons publica El Mundo, a una ex de TV3, Núria Roca.

nuriarocatv3twitter

Núria Roca, TV3

La valenciana va ser acomiadada per burofax, com va informar en exclusiva EN Blau, del seu magazine de migdies A tota pantalla perquè va coincidir amb el setembre i l'octubre de 2017, d'alt voltatge polític amb el referèndum. Núria Roca, valenciana com Vicent Sanchis, el va informar que es negava a abordar temes de política en el seu programa. L'audiència era pèssima, els tertulians de 3a divisió i el van ensorrar. Un cop acomiadada es va dedicar a criticar a TV3. Es negava a parlar de política... a TV3, però ara fa una secció de política a El hormiguero. Demencial.

cristina pardo La Sexta

NuriaRoca 01

Cristina Pardo, La Sexta

Ara els tertulians de La Sexta pateixen pel seu futur. En l'últim programa un micro obert durant la publicitat va servir perquè una col·laboradora política, Tania Sánchez, com revela el col·laborador d'Aruser@s  Sebas Maspons, es preocupés: "¿Pero el programa seguirá?":

Tania Sánchez no seguirà. Nuria Roca prefereix tertúlies sobre cuina, macramé i punt de creu. Viva la vida es frega les mans. I La sexta afina el burofax.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat