Sergio Ramos i Pilar Rubio sovint pengen fotos i vídeos d'ells dos i els seus fills a casa seva. Imatge de com de feliços són i quants regals els hi han portat els reis, com les últimes imatges pujades per la presentadora a les xarxes socials.

El capità del Madrid i la seva dona qui sap si l'any vinent continuaran vivint en una de les urbanitzacions més luxoses de Madrid o si el jugador blanc escoltarà els cants de sirena del PSG i marxaran a viure a la ciutat de la llum. Si això passa, veurem si durant la mudança s'emporten alguns dels esperpents que hi tenen a casa o si es perden pel camí, fent-li un favor al bon gust. La revista Lecturas assenyala alguns dels objectes més grotescos que es poden contemplar a casa de Ramos i Rubio a jutjar per les fotos i vídeos que ells mateixos publiquen sovint. Al llarg dels anys hem vist, per exemple, la decoració poc tranquil·litzadora que hi ha en una de les habitacions dels nens:

Però veient les fotos de la parella, s'observen altres racons de la casa presidits per algun element decoratiu de dubtós gust. En una de les cambres hi tenen una pantera de porcellana enorme. Al menjador, per exemple, hi ha un Playmovil molt gran. S'entén, havent-hi tants nens a casa. El que és més inexplicable és la gran escultura que hi ha damunt la taula, un nadó gegant, potser de marbre o vidre. És clar que no le va a la zaga un gran mural que hi ha al costat del Playmovil, una mena representació de La última cena, amb alguns dels apòstols representats per actors com Samuel L. Jackson, Marlon Brando o Humprey Bogart, i amb Sergio Ramos al mig fent de Jesús, abraçat per Pilar Rubio.

decoracion casa rubio y ramos pantera

Casa de Sergio Ramos i Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial)

decoracion casa rubio y ramos

Casa de Sergio Ramos i Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial)

decoracion casa rubio y ramos mural

Casa de Sergio Ramos i Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial)

Pensin que la casa ocupa 3.000 metres quadrats dividits en tres plantes, sis habitacions amb els seus respectius lavabos, sala de jocs, gimnàs, piscina climatitzada i garatge... Imaginin la de racons que no hem vist i la d'escultures i elements decoratius que encara queden per descobrir. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat