Sergi Roberto és capità del Barça, un dels jugadors més estimats, format a La Masia i segons molts followers, el més guapo de la plantilla. Casat amb la model israeliana Coral Simanovich, té sovint detalls a Instagram, d'aquell que agraden de saber. Com quin és el seu programa favorit de TV. Tothom pensa que els futbolistes deuen mirar La isla de las tentaciones o TV de consum ràpid però el bo de Sergi Roberto és fidel a TV3 i els dilluns té un programa favorit que coincideix amb el de la majoria de catalans: Crims. Això acaba de penjar el crac del Barça al seu compte d'Instagram de 7,2 milions de seguidors:

crima sergi

Sergi Roberto a instastories

Carles Porta condueix cada setmana el programa de crònica negra més ben fet de la història de TV3. Un gènere que, incomprensiblement, la TV pública del país no tocava per por a ser titllada de sensacionalista. El secret no és què s'explica sinó com s'explica. I Porta ho fa perfecte. Programa líder de la nit de dilluns: espectacular 19,5% i 518 mil espectadors. Per entendre la importància del post de Sergi Roberto només cal comparar les xifres. Mig milió van veure el programa i 7,2 milions han vist l'instagram del jugador. Carles Porta i TV3 agraïts.

porta TUIT

carles porta crims tv3

crims sergi roberrto ug

Carles Porta i Sergi Roberto, Instagram

No és habitual que un crac culer faci promoció de TV3. I són dues de les potes del país, que molts senten com a seves. Per això és gratificant que els jugadors no semblin marcians enganxats als videojocs sinó que de nit, en directe i per TV mirin el mateix que mig milió de catalans: Crims. El crim és que Sergi Roberto als 29 anys no jugui més. Un crac al camp i a la vida.