La sentència al procés ha sacsejat absolutament la societat catalana des que s'ha fet pública a primera hora del matí. Dolor, ràbia, indignació, impotència, són sentiments que es repeteixen en moltíssims catalans un cop han sabut la despietada sentència als presos polítics, que en total, sumen 100 anys de presó. Una xifra escandalosa. Colpidora. Posar-se en la pell dels condemnats i les seves famílies es fa certament complicat. Pilar Rahola ha representat a la perfecció el que senten molts catalans, a la tertúlia de Jordi BastéEl món a RAC1. Actors com Josep Julien publicaven explícites fotografies. I una dona que atonyina els atacs de l'unionisme amb l'independentisme amb la mateixa rapidesa com puja els cims més alts del món, Araceli Segarra, també hi ha dit la seva.

araceli segarra

@aracelisegarra

La duresa que es troba l'alpinista lleidatana queda en un no res al costat de la duresa que han demostrat els jutges amb una sentència implacable. I Segarra ho ha resumit amb tres paraules contundents. No li han calgut més a una dona que parla clar i català:

No es pot dir més clar el que ha passat al Tribunal Suprem. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat