Late Motiv segueix sent el programa estel·lar de la TV de pagament. Andreu Buenafuente arrossega seguidors a Movistar per escoltar els seus monòlegs i el de la nit de la sentència als presos polítics va ser especial. Segons va explicar el còmic català, allò era la seva opinió personal, la part del monòleg sobre Catalunya que va escriure Buenafuente sol. Es dedueix pel seu to personal i íntim  que ho devia escriure ell mateix. Li va sortir de dins, del cor o de l'estomac. Aquests són els dos minuts d'un català a Madrid que fa TV en castellà i que està fart de com (mal)tracten Catalunya:

Buenafuente: "Es el fracaso de la política que debe atender a TODAS las sensibilidades. Todos hablan para sus convencidos para ampliar la brecha que nos separa. Veo más odio que diálogo. Vende más el incendio actual. Hay un bosque sucio de donde se partió: no se supo encauzar el sentimiento de cientos de miles de catalanes que pedían un referéndum. Todos somos el Estado español y no se quiso poner encima de la mesa del Estado. Todos cometieron errores, se saltaron leyes, se reprimió con crudeza una votación simbólica, se encarceló preventivamente dos años... ¡2 años! (...) Los políticos nos empujan a trincheras donde no queremos estar".

buenafuente gtres

GTRES

Les xarxes ultres no veuen els documentals d'animals i les sèries progres de #0 però twitter és gratis. Hiperventilen contra l'humorista de Reus:

buenafuente i abril despullats goya efe

EFE

Però Buenafuente, que rep perquè produeix FAQS a TV3 i per no insultar els presos polítics, també rep de les xarxes indepes:

El monòleg de la sentència té 800 comentaris. Uns l'atonyinen per tou amb els indepes, els altres per equidistant però el que diu podria subscriure-ho tot Catalunya. Cadascú afegiria coses però el monòleg és cert. I no fa riure.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat