'MasterChef' prepara la seva onzena edició amb anònims. Els enregistraments estan a punt de finalitzar i TVE ja escalfa l'estrena del programa amb un "molt aviat". Aquesta temporada arribarà amb una important novetat que ha dividit als fans del format. A causa de la seva excessiva durada, una queixa de molts espectadors, el programa s'emetrà en dues fases, dos lliuraments setmanals, que previsiblement s'emetran en dilluns i dimarts. Per aquesta raó, aquesta edició comptarà amb el doble de concursants, un total de 32. És a dir que se n'expulsarà un en cada programa. La dificultat augmenta.

El programa de Shine Iberia és la gallina dels ous d'or de TVE. L'únic format que se li manté dret després d'una dècada en emissió. Però també és un dels més polèmics. Els anònims firmen un contracte de confidencialitat i es regeixen a les seves clàusules al peu de la lletra, però no succeeix el mateix amb els famosos. Aquests també firmen aquest contracte amb les mateixes condicions, però s'atreveixen a trencar el seu silenci.

Jordi Cruz MasterChef
Jordi Cruz MasterChef

Els famosos esbudellen la veritat de MasterChef

L'última en acusar al programa de manipulació va ser Patricia Conde, unes declaracions que van portar cua. Segons ella, algú li va apagar el forn perquè caigués eliminada. La productora va contestar que l'hauria apagat amb el genoll, mentre que la marca d'electrodomèstics va argumentar que això era tècnicament impossible.

Jordi Cruz MasterChef
Jordi Cruz MasterChef

Però el primer en trencar el seu silenci va ser Xuso Jones, que va participar en la tercera edició i va caure eliminat en el primer programa. Segons ell, tot està pactat. Et canvien ingredients de lloc perquè hi hagi nervis i discussions. A més, canvien plats que el concursant que interessi se salvi i l'altre caigui eliminat. El cantant va revelar que algunes coses desapareixien de la taula i va arribar a creure que estava boig.

'MasterChef' amaga molts secrets, i els espectadors volen saber si realment tot és tan difícil com sembla des del sofà. Segons Elena Furiase no. Ella va revelar que els concursants saben perfectament que els tocarà cuinar i reben classes prèvies per a aquesta espècie d'examen. "Crec que es pot explicar que no hi ha cap problema però després de cada programa, quan acaba l'enregistrament, tenim com una hora de classe. Però tot és molt ràpid i només et dona temps a nocions bàsiques. Per exemple un dia et posen guisats i durant una hora t'ensenyen a cuinar però tot és tan escàs que realment t'ajuda poc", va confessar.