‘Modern Family’ és d’aquelles sèries que arrasa. Els seus protagonistes de seguida van saltar a la fama i qui més, qui menys, n’ha vist algun capítol. Els nombrosos premis Emmy que acumula, a més dels Globus d’Or i dels premis del Sindicat d’Actors demostren que és una producció d’èxit.

modern family emmy

L'equip de 'Modern Family' recull un Emmy | @abcmodernfam

Els actors que hi treballen generen un gran 'fenomen fan' allà on van. N’és un exemple l’actriu colombiana Sofia Vergara, que amb 15 milions de seguidors a Instagram s’ha convertit en tota una superestrella.

sarah hyland modern family instagram

Sarah Hyland | @abcmodernfam

L’actriu Sarah Hyland, que a la sèrie interpreta el paper de Haley Dunphy, va pel mateix camí que la que és la seva tieta a la ficció. La jove actriu és tota una ‘influencer’ i el seu Instagram compta amb més de 6 milions de seguidors.

Per celebrar el seu aniversari, Hyland ha publicat una foto al mar, completament nua. “Nedant nua sobre l’oceà. Això són 28 anys”. A la imatge, l’actriu dona l’esquena a la càmera i ensenya el cul. La fotografia sembla feta al paradís. I de ben segur que ho és: un hotel de luxe a les illes Verges Britàniques.

sarah hyland despullada instagram

Sarah Hyland publica una foto despullada al seu compte d'Instagram | @sarahhyland

‘Modern Family’ acabarà per sempre la primavera vinent. Desconeixem els projectes futurs de l’actriu. Si no trobés res, sempre podria picar la porta de ‘Shin-Chan’ i provar sort allà. A ell també li agradava ensenyar-nos el seu “culet, culet”...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat