La pandèmia ha trencat moltes parelles. Des de 2021 fins avui la llista de famosos que han decidit continuar separats és extensa. La primera d'elles va ser la format per Iker Casillas i Sara Carbonero. Humilitat i senzillesa eren els ingredients d'aquesta parella que va enamorar milions de persones en un moment d'eufòria per guanyar el Mundial. Després de proclamar-se Espanya guanyadora, el llavors porter va besar a la boca a la periodista confirmant així els rumors.

Iker Casillas i Sara Carbonero van formar una família preciosa. Era una de les parelles més consolidades del panorama nacional. No els va fer falta ni casar-se. Res no feia presagiar el fatal desenllaç. L'esportista i la periodista se separaven. Ells mateixos ho van comunicar a través de les seves xarxes socials amb un text conjunt i una fotografia d'ambdós en blanc i negre. Això va succeir el març de 2021, però la relació ja estava trencada d'abans.

Iker
Iker

Anaven a separar-se el 2019, la marxa a Porto de la família hi va fer efecte. Sara Carbonero va haver de demanar-se una excedència en el treball per Iker Casillas i ja no ha tornat a ser la mateixa en la seva professió. Va sacrificar una carrera d'èxit per amor. Quan anaven a separar-se el porter, potser fruit de la pressió, va tenir un infart. La presentadora no es va separar d'ell ni un sol moment. Poc després, quan ja estava recuperat, Sara Carbonero va tenir un càncer d'ovaris. Una altra malaltia que va allargar la decisió. I posteriorment, va arribar la pandèmia i les seves restriccions. Així van estar junts dos anys més.

Sara Carbonero està farta de Iker Casillas

Ara ja no hi ha res a fer. Ambdós mantindrien una relació cordial però entre ells ja no hi ha absolutament res. Només els uneixen els seus dos fills. Mentre Iker Casillas semblava que continuava molt enamorat de Sara, aquesta li va tancar les portes a l'instant. Durant aquest últim any la periodista s'ha enamorat de Kiki Morente, encara que la relació no funcionés per la pressió mediàtica. Ara està feliçment enamorada de Nacho Taboada, un altre músic.

Per la seva part, Iker Casillas continua solter, encara que la premsa especialitzada en crònica social no deixen d'adjudicar-li una nova parella. L'esportista és qui més perjudicat ha sortit de la ruptura. Mentre Sara Carbonero va sumant un projecte rere d'un altre, l'esportista està completament perdut. I el pitjor, només és notícia per polèmiques en xarxes socials. I ningú no recorda a San Iker, el futbolista ha destrossat la seva imatge d'èxit completament. La seva ironia l'ha perjudicat.

"Es creu que ho fa bé i aquest és el problema", diu Marc Florensa, expert en xarxes socials i assessorament a famosos, a LOOK. "Ell se sent perfecte perquè creu que és perfecte. Es pensa l'exemple de persona per imitar", explica l'expert. "Comet errors des de la llibertat que té després de la seva retirada i es creu que està emparat pel seu poder. Un poder que continua tenint davant de les marques i les empreses perquè comparteixen els seus valors. Malgrat les barbaritats que posa no li afecta res més que a la seva reputació, però no canviarà en res perquè continuen apostant per ell", explica Florensa.

Ja la gent es cansa d'Iker, i no els val que sigui Iker. Ni a Sara Carbonero, que en més d'una ocasió s'ha desvinculat dels seus últims ridículs.