Els darrers temps per a Sara Carbonero no estan sent fàcils. Després de ser intervinguda d'un tumor, i d'haver de sentir com la seva relació amb Íker Casillas no passa pel seu millor moment, la periodista ha tornat a Madrid després d'uns anys a Porto i mica en mica va recuperant el dia a dia a nivell personal i professional.

Després d'estar una setmana hospitalitzada per una nova intervenció, la benvolguda rutina ha tornat a la vida de Carbonero de la mà de l'emissora Radio Marca, on de forma setmanal manté una conversa amb algun famós que té coses interessants a explicar. Aquesta setmana qui s'ha assegut al davant seu ha estat la cantant Conchita, un ídol de la seva joventut, una intèrpret que l'ha acompanyat amb la seva veu en els moments més complicats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conchita (@oficialconchita)

I, com era d'esperar, la periodista s'ha emocionat molt en mig de la conversa. El moment que ha fet que Carbonero s'hagués de posar les mans a la cara ha estat quan Conchita ha cantat en directe el tema El viaje, que per la comunicadora té un significat especial. "Solo los que estábamos en el estudio sabemos lo que hemos vivido esta tarde. Magia, verdad, desgarro y emoción. Un momento lleno de sonrisas y lágrimas que nunca vamos a olvidar", explicava ella mateixa, profundament agraïda pel moment que ha viscut a l'estudi de ràdio: "Gracias Conchita por tu generosidad, tu luz y por este momento lleno de sonrisas y lágrimas que nunca vamos a olvidar. Ah, gracias también por tu 'abrazo de lado', pero sobre todo por el: 'Es que si lloras tú, lloro yo'”.

Un tema que li ha tocat la fibra, "a las que somos madres o padres, lo dice todo, todos los miedos, lo bonito de la maternidad y el mundo que estamos dejando a nuestros hijos". Una Carbonero que no ha pogut contenir-se pensant, precisament, en els seus fills Martín i Lucas. Celebrem tornar-la a veure als mitjans de comunicació, i veure-la deixant-se portar pels sentiments.