No es podia imaginar l’actor i director de cinema Santiago Segura que el seu sopar d’ahir a la nit provocaria una allau de crítiques contra ell i que seria objecte de debat a les xarxes socials. El protagonista de la saga Torrente es troba ara al centre de la diana dels que l’acusen de fomentar l’explotació laboral. Un sarau que té l’origen en la seva darrera publicació al seu compte d’Instagram.

santiago segura    instagram

@ssantiagosegura

Santiago Segura va acabar el dia d’ahir esgotat. O això és almenys el que s’intueix de les seves pròpies paraules a la xarxa: “Sin ganas de salir ni de hacer comida. He pedido a Deliveroo y me ha sorprendido positivamente la velocidad y la eficacia del servicio (acostumbrado a la irregularidad de Glovo)”. El madrileny va acompanyar aquest text d’una fotografia amb una bossa de l’empresa d’entrega de menjar a domicili.

Però Deliveroo ha estat condemnada perquè la Justícia considera que els seus treballadors són falsos autònoms. Una sentència que se suma a les reiterades crítiques contra l’empresa per ofegar els seus empleats amb unes condicions laborals que, sovint, són titllades de precàries per part de sindicats i treballadors afectats. Tot plegat, la tempesta perfecta perquè Santiago Segura s’endugués els pals dels seus seguidors a Instagram:

santiago segura comentaris 1

santiago segura comentaris 2

santiago segura comentaris 3

santiago segura comentaris 4

santiago segura comentaris 5

santiago segura comentaris 6

santiago segura comentaris 7

Fúria desfermada contra Santiago Segura per contractar els serveis de Deliveroo. Llegint segons quins comentaris segur que se li va posar malament el sopar.