Arriba l’últim Chester de la temporada i Risto Mejide no pot estar més entusiasmat. Fa uns dies que omple la xarxa fent-ne promoció, intentant que els teleespectadors s’enganxin a les entrevistes que proposa aquest diumenge.

Santiago Segura es corona com l’atractiu principal d’aquest programa, i a l’avenç ja deixa alguns titulars d’allò més sucosos. El director de cinema i el periodista esportiu Michael Robinson seuran al sofà del publicista per parlar de tòpics i fer un repàs a les seves carreres professionals.

Però com dèiem, és Segura qui més expectació ha generat. En el petit fragment que han promocionat, apareix tan divertit i graciós com sempre, parlant de la seva “obra mestra”, Torrente.

“Un taxista, el teu cunyat, un veí, tu mateix en algunes coses... Sempre tenim pensaments que a nosaltres mateixos ens fan vergonya. Abans em semblava molt graciós perquè pensava que era una cosa extinta, i de sobte, miro enrere i dic: “No, no; està molt vigent”. Espanya segueix sent Torrente i això em fa enrogir”. Una confessió que ha fet després d’assegurar que ha patit el menyspreu d’alguns companys de professió per fer aquesta pel·lícula.

risto i santiago segura  cuatro

Cuatro

I en aquest sentit, ha aprofitat per recordar una anècdota de fa uns quants anys. Segura necessitava diners per finançar els seus curts, i una bona manera era fer de figurant. Tacones lejanos, de Pedro Almodóvar, va ser una de les pel·lícules en les quals va actuar i mai oblidarà una escena que va protagonitzar.

“Recordo que em vaig posar a segona fila i de sobte veig que Almodóvar està així mirant i li diu quelcom a l’oïda del seu ajudant de direcció. I tot seguit s’apropa o diu: “Si us plau, el gras, al final”. I em van enviar a l'última fila”.

“Em va saber un geu, noi... Vaig adonar-me que la meva carrera al món del cinema no estava enlairant-se, precisament”, deia divertit. Aquesta és només una història de les moltes que ha explicat al programa. Deixarà caure algun altre titular divertit? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat