Catifa vermella, croissantets, cafetet ben calent i música de trompetes. A Antena 3 tornen a tenir un d'aquells matins que tant els hi agraden. Feia massa temps que Santiago Abascal no seia al plató d'Espejo público i no podia ser. Així que, tachín tachán, el líder del partit ultra ha tornat a ser rebut amb pompa i circumstància a can Griso.

abascal y susanna griso 2

Santiago Abascal i Susanna Griso (Antena 3)

El líder de Vox ha deixat anar algunes perles sense ruboritzar-se. "Los medios de comunicación a veces traducen nuestro mensaje a su manera”, "Nos llaman populistas por defender los intereses de muchos españoles", "Se nos ha planteado que dejemos de existir, que nos suicidemos como partido, cuando se ha demostrado que la existencia de Vox es no solo importante, sinó imprescindible". El problema no és el que digui algú com ell, és que alguns mitjans, amb Antena 3 al capdavant, hagin comprat  el seu discurs i ja hagi quedat enterrat que són un partit ultra amb idees feixistes. Griso, per exemple, ja els considera un partit només de dretes, i no de la ultradreta: "¿Su objetivo es sorpasar al PP, son suficientemente ambiciosos como para pensar que pueden ser ustedes quienes lideren la derecha?"

abascal y susanna griso 3

Santiago Abascal i Susanna Griso (Antena 3)

Molts espectadors, però, avui han tingut ració triple de sons desagradables de bon matí. Les preguntes de Griso, les respostes d'Abascal i la musiqueta insistent de fons a un volum francament desagradable. És clar que per sentir segons quines bajanades, més valia que haguessin posat el volum a saco. Aquí tenen la prova.

Els espectadors, de mala llet només començar el divendres: