Aquesta tercera investidura de Pedro Sánchez està sent la millor i això que les altres van ser imponents. La primera, per una moció de censura, va deixar Rajoy al bar i Soraya amb el seu bolso a l'escó del president gallec a qui feien fora per corrupte. La segona va deixar Pablo Casado tremolant amb el pitjor resultat del PP en la Història. Però és que la tercera està traient de polleguera totes les patums fatxes: Felip VI dubtant si proposar Sánchez i donant preferència al fracassat Feijóo, la dreta mediàtica plorant per les cantonades i el català parlant-se amb total normalitat a l'hemicicle amb els diputats escoltant la traducció per l'orellera. Grandiós veure el dropo Santiago Abascal abandonant el seu lloc de feina per no escoltar parlar català. Memorable. 

Santiago abascal deja pinganillo EFE
Santiago Abascal deixa el pinganillo, EFE

La investidura desemmascara contradiccions, ridículs i fatxes en general. El cas d'Abascal és divertit perquè qui el desemmascara és la seva dona, Lidia Bedman. És el mal de les instagramers, que tenen tanta necessitat d'atenció, de likes, de follows i de revelar el costat íntim que deixen el marit despullat. Bedman utilitza un malnom en la intimitat dedicat al seu marit que és antiespanyol. El pseudònim no és en castellà: "My partner":

En llengua anglesa partner és company, una manera moderna, esquerranosa i cupaire de referir-se al marit. I això que es van casar per l'església tot i ser segones núpcies. Lidia Bedman deixa en evidència el catòlic i castellanòfon Abascal: a casa ni casats ni en castellà. Partners. Per Vox no estan del tot ben casats, ella és la segona dona d'Abascal que es va divorciar de la primera. Com sempre passa a la ultradreta, són antiavortistes, espanyolíssims, homòfobs i antiseparatistes portes enfora. A casa poden ser homosexuals, avortar, separar-se de la dona i parlar en anglès al llit.

Lidia Bedman Santiago abascal GTRES
Lidia Bedman Santiago abascal GTRES

Lidia Bedman és instagramer però poc. Tenia 120 mil followers l'any 2018 quan Abascal no tenia escó i ara 5 anys després amb Abascal tercer partit només en té 239 mil. No l'ha beneficiat gaire ser la dona de. El portal Vanitatis publicava una obvietat: la dona del líder ultra també és ultra. Lidia, nascuda a Alacant fa 38 anys, va anar a les llistes de Vox. És llicenciada en Publicitat a la Universitat catòlica San Pablo CEU. I una maldat, el seu fill Santiago va néixer el dia de les eleccions generals de 2015 que Vox va treure zero diputats. Santiago no va venir amb un escó sota el braç, però va venir amb el nom del patró d'Espanya. Santiago y cierra España. O com diuen ells a casa, Close spain.