Santiago Abascal s'ha llevat aquest matí i ha carregat la seva escopeta per practicar el seu esport favorit: encoratjar la seva tropa disparant mentides i cobrar-se unes quantes víctimes. El líder dels ultradretans de VOX ha aprofitat la nit de disturbis entre policies i un grup de manifestants per escriure, pronunciar i escampar algunes de les seves paraules de capçalera. Mots com 'guerra', 'terrorismo', 'dinamita' o 'ácido', totes elles utilitzades per crear un relat bèl·lic que fa vergonya per moltes raons: la principal, per ser una mentida de dimensions èpiques, però no podem deixar de banda qui les fa servir: el cabdill de l'extremisme fatxa a Espanya. 

Que Abascal gaudeix amb el conflicte a Catalunya, que brinda per l'empresonament brutal dels líders independentistes i que desitjaria que la cosa esdevingués en apocalipsi no sorprèn ningú, cert. Però la seva infàmia és com la seva ideologia: radical i extrema. Només així s'explica la muntanya de barbaritats que és capaç d'amuntegar amb 4 piulades, que podrien semblar un acudit d'Arévalo i Bertín Osborne, però no. Són les d'un congressista i president d'un partit ultra emparat per l'establishment, cridant a l'odi i alarmisme. "A nuestros compañeros catalanes sus hijos les preguntan asustados si estamos en guerra. Policías que están en primera línea nos trasladan su desesperación porque no les permiten disolver las revueltas violentas con material antidisturbios. Se les ha atacado con ácido, con petardos como cartuchos de dinamita, con adoquines. Grupúsculos separatistas practicando el terrorismo callejero". La xarxa no s'ha pogut estar amb les fal·làcies d'Abascal.

Abascal Casado Rivera militars @santi abascal

Abascal Casado Rivera militars @santi abascal

Diu el líder de VOX que durant aquest matí farà "un anuncio importante". Veurem quina nova bestiesa trasllada a l'opinió pública, però encara més important: farà aquest anunci disfressat de Rambo? De mosso 'leal'? Ho farà vestit de Tejero? Legionari? 'Camisa Azul'? Franco? Facin les seves apostes.

Santi Abascal llops @santi_abascalSanti Abascal llops @santi_abascal