L'entrevista per capítols Rocío arriba a la recta final en bona forma. A tres setmanes d'acabar (per fi), va ser líder del dimecres, a la baixa: 12,3% la primera part i 22% la segona. Mentre Rocío Carrasco detallava l'enfrontament judicial amb la seva filla menor d'edat, Rocío Flores atiada pel seu pare Antonio David, el debat va tornar a tenir les convidades habituals i una novetat: Santi Villas. L'esquema dels 8 debats ha estat sempre el mateix, tot dones més un convidat masculí: Euprepio Padula, Kiko Hernández, Marc Giró i ara Santi Villas. Va estar impecable.

santi villas Telecinco

Santi Villas, Telecinco

Tractant-se del programa més vist de la TV, les cadires van buscades. El productor Óscar Cornejo va tenir una genialitat: qui hereta la cadira que deixa l'imprescindible Marc Giró és el seu marit, Santi Villas. Als 46 anys Villas és un tot terreny de la TV. Va debutar al programa de Jordi González a TV3, Les 1000 i una on va conèixer el seu marit. Porten junts 23 anys. Villas ha treballat amb els millors: Ana Rosa Quintana, Jordi González, Wyoming o Mari Pau Huguet. Com a tertulià de la secció de cor del programa de Mari Pau Huguet va tenir un moment hilarant, quan la presentadora li va preguntar amb tota la seva bona fe: "Santi, a tu que t'agrada més, la carn o el peix?".

giro i santi

Santi Villas i Marc Giró en una de les poques fotos junts, RAC1

Marc Giró va parlar fa uns dies del seu marit en una entrevista a EN Blau: "És, vamos.... Com t'ho diria... El meu marit, el meu company, el meu amic, el meu amant, allò que fan les folklòriques: "Lo es todo para mí"... També li vull dir des d'aquí que seguiré fent el que em dona la gana, clar que sí. Però sí, sí, jo possiblement no tindria la vida que tinc ara si no l'hagués conegut a ell. Jo amb Santi Villas tinc la vida que vull tenir: una vida feliç". Villas viu ara a Madrid on ha tornat feliçment a fer pantalla de co-presentador de Cuatro al día cada vespre amb Joaquín Prat.

santi villas Telecinco

marc giro T5

Santi Villas a Cuatro al día i Marc Giró a Rocío, Mediaset 

Santi Villas impecable, va aconseguir que no es trobés a faltar tant al seu marit: "Rocío Carrasco sigue ejerciendo de madre dando esta entrevista" i fent callar l'advocada ultra Montse Suárez: "No puedes exigirle a Rocío Flores que cambie de golpe y reconozca una cosa que no conoce tras 20 años de su vida. Está en proceso psicológico". Santi és de la Franja, catalanoparlant, apassionat, vehement, llest i molt televisiu. És qüestió de temps que Paolo Vasile doni un programa a dos co-presentadors: Santi Villas i Marc Giró. Seria la bomba.