Got talent ha arribat a la seva fase decisiva. I ho fa sense que la competència faci ombra a les habilitats especials dels concursants del talent i a l'enginy dels membres del jurat amb Risto Mejide al capdavant. Vasile es frega les mans ja que la primera semifinal que es va emetre aquest dilluns va assolir un incontestable 22,4% de share, molt per damunt de l'oferta rival. Telecinco va encertar amb una decisió que, però, ha comportat un efecte colateral en negatiu: al emetre's la gala en directe, es va guanyar en espontaneïtat. Però de vegades, aquesta derrapa. Com li va passar a Santi Millán.

santi millan got talent

Telecinco

El presentador va patinar amb un comentari que pretenia ser simpàtic, però que ha provocat de tot menys gràcia. Tot el contrari. Ira és el que ha desfermat en els espectadors incrèduls pel que van sentir de l'actor català. Damunt l'escenari, JL Robot, un noi que va perdre una cama als quinze anys per culpa d'un accident de moto. Des d'aleshores duu pròtesi. Però això no li impedeix fer el que més li agrada: acrobàcies. Un número que va emocionar el públic i els espectadors. Paz Padilla plorava, Edurne plorava. Però que no va acabar de convèncer el jurat més exigent del programa, Risto Mejide. 

risto got talent

Telecinco

"Yo debe tener una patata en vez de un corazón. Está muy bien que des ese mensaje de superación, pero en este caso el mensaje está por encima del número. Está muy bien que estés en esta semifinal, pero como número a mí se me ha quedado corto por todos lados. Cometeríamos un error si a tí te exigiéramos menos que a otros semifinalistas", deia amb contundència Risto. Una anàlisi dura, però pertinent, i no faltant-li raó en la seva valoració. No hagués calgut cap més paraula. Però Millán va voler reblar el clau i posar-hi la cirereta per treure ferro i que el noi no es quedés tocat pel judici negatiu de Mejide. I no va triar la millor de les bromes per fer-ho: "También está bien que digas que te ha quedado flojo y no que hubieras dicho que el número te ha quedado cojo". Fins i tot Mejide diu sotovoce: "No hombre, no", mentre la resta de membres del jurat van seguir parlant. JL Robot posa cara de circumstàncies. Pots veure el moment clicant a la foto.

santi got talent

Telecinco

Però els espectadors sí que es van adonar de la broma desafortunada i van expressar el seu rebuig unànime. A Santi Millán li han caigut per totes bandes.

Queda clar que en aquesta ocasió, Got talent no va ser testimoni de l'immens talent que té Millán per fer humor. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat