Antena 3 Noticias té un problema: simpatitza tant amb la dreta extrema que no sap com dissimular-ho. Susanna Griso ha entrevistat tantes vegades polítics de PP, Cs o Vox que ja és motiu de broma. Els informatius de Vicente Vallés no enganyen a ningú del biaix antigovernamental i antiindepe. El hormiguero és l'únic programa on les formigues de drap semblen fatxes. I ara l'informatiu del migdia, el de Sandra Golpe, és tan dòcil amb la ultradreta que quan fan un rètol on els acusen d'estar darrere de moltes protestes violentes, s'han de disculpar. El rètol de divendres al migdia deia això.

ultraderecha anaruqista Antena 3

Antena 3 Noticias

Feien un estudi de les estratègies dels violents en manifestacions de tot tipus, i lògicament parlaven que els violents acostumen a ser de dos grups: o anarquistes o d'extrema dreta. Per un dia que l'encerten, es disculpen:

golpe ant 3

Sandra Golpe no s'entera, Antena 3

Les xarxes ultres no entenien que Antena 3, la seva cadena amiga, digués que també són violents i fan servir, com és sabut, tècniques de guerrilla en les manis fatxes:

sandra golpe Antena 3

Sandra Golpe, Antena 3

Li diuen a Sandra Golpe d'Antena 3 "sicaria comunista" (sic). El món al revés. Golpe ja sap de què li serveix disculpar-se amb la ultradreta: l'atonyinaran més fort.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat