La periodista Sandra Golpe ha tornat a la feina després de les seves vacances. Però el seu retorn no podia haver estar més trist. Al capdavant novament d'Antena 3 Noticias, Golpe acomiadava aquesta setmana el seu espai amb unes emocionades paraules de condol sobre un company de cadena.

sandra golpe blanc i negre

Sandra Golpe (@sandra_golpe)

Félix Sanx, retulista i company d'informatius, ha mort de manera repentina, i la presentadora andalusa l'ha volgut homenatjar al final de la seva intervenció informant al públic de la terrible pèrdua: “Félix Sanz, aquí le tienen ustedes, señores, compañero nuestro. Nos ha dejado de repente”, deia Golpe amb la veu trencada. “Él estaba siempre ahí, detrás de la cámara poniendo los rótulos de este informativo, con su gran sonrisa. Hoy queremos acabar este informativo recordándole a él y mandándole un abrazo muy fuerte a su familia, por supuesto”.

Descansi en pau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat