El temor que tot l'escàndol de la presumpta violació entre concursants de Gran Hermano sigui una estratègia del programa per millorar l'audiència va prenent cos. L'últim indici és que Tele 5 acaba de fer marxa enrera en la seva decisió de cancel·lar l'edició dels dimartsGran Hermano: última hora s'emetrà finalment perquè Paolo Vasile veu que l'expectació és màxima. Entre l'expulsió dissabte  del presumpte agressor sexual i la reincorporació de la víctima en directe durant la gala de dijous, dóna un ultimàtum a Sandra Barneda per treure'n suc. La presentadora catalana va tenir 40 minuts, de les 22 a les 22:40 per aixecar el pèssim 6% que portava setmanes perpetrant. Resultat: un pobre 6,2%.  Prova no superada.

Ella mateixa s'ha encarregat d'anunciar-ho a les seves xarxes socials perquè ha estat, aquesta sí, una autèntica última hora. Ha triat una foto com suplicant que l'audiència miri el programa. No hi haurà segona oportunitat, després de la pel·lícula Tele 5 no emetrà una segona part del debat com altres dimarts. El títol del film és molt il·lustratiu: Cien años de perdón. I el que va després és tot un avís al presumpte violador que va colar-se al programa deixant en ridícul a tots els psicòlegs que filtren els concursants. La pel·lícula de la matinada és Celda 211.

jj i jose mari   T5

Tele 5

La troca s'embolica per moments. Dues notícies estan a punt de deixar en molt mal lloc Tele 5. La Guàrdia Civil ja ha vist el vídeo del que va succeir sota els llençols entre José María i Carlota i asseguren que "les imatges no aclareixen els fets". I el concursant assenyalat com a violador per la cadena ja ha assegurat que emprendrà accions legals contra Mediaset per haver atemptat contra el seu honor i la seva dignitat. Mala peça al teler per Tele5: o va colar-se-li un violador al programa o està inflant un magreig d'una parella borratxa sota l'edredó per fer audiència. En tots dos casos, Tele 5 surt perdent. El share , però, creixerà segur.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat