Després d'aconseguir un gran èxit al capdavant de la segona edició de La isla de las tentaciones, Sandra Barneda torna a estar vivint un delicat moment professional. No és una cosa que diguem nosaltres per posar marro a l'assumpte, sinó que els números parlen per si sols. La parella catalana de Nagore Robles, finalista del Premi Planeta, fa poc s'ha estrenat en el reality de la cadena La casa fuerte. Ho fa els dimarts per la nit presentant un debat. Un espai, per cert, que es va estrenar la setmana passada, el dimarts 10 de novembre, i va aconseguir unes males dades d'audiència.

El programa, decisió de la cadena d'apostar per la transversalitat, va començar a Telecinco on es va emetre des de les deu de la nit fins gairebé les onze. Una hora on poc més d'un milió de persones es van quedar enganxades al televisor. La tragèdia, però, es va produir després. Barneda va fer el salt a Cuatro, fins a gairebé les dues de la matinada, i els espectadors que la van veure no van arribar als 900.000. Una dura patacada que va deixar a Sandra Barneda molt preocupada, quan es va assabentar de la seva caiguda lliure i sense frens. Impressiona.

Sandra Barneda, Telecinco

Sandra Barneda, Telecinco

Sandra Barneda, Telecinco

Sandra Barneda, Telecinco

Per aquesta raó, i amb l'objectiu de salvar-la perquè la cosa no vagi a pitjor, els alts càrrecs de Mediaset han pres una dràstica i contundent decisió. Des del dimarts 17 de novembre en endavant, el debat de La casa fuerte presentat per Sandra Barneda només s'emetrà a Telecinco. D'aquesta manera s'acaba amb la transversalitat, estratègia que en un passat va funcionar molt bé a gairebé tots els presentadors de la cadena. Tindrà efecte aquest canvi de plans d'última hora? O l'audiència continuarà desplomant-se malgrat el canvi? La relació que Barneda té amb els espectadors sí que és forta. Uns dies està amunt i altres On the floor, com diria Jennifer Lopez.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat