La ressaca de la substitució de Laura Rosel per Cristina Puig com a presentadora de Preguntes freqüents té un nou episodi. A l'espera que es pronunciï l'única que no ha donat la seva versió, Rosel, el periodista Salvador Sostres ha publicat el que li han explicat: que la decisió va ser estrictament periodística i en cap cas política. En un article al Diari de Girona escriu que ara fa un any, després del procés de selecció d'El Terrat entre les quatre candidates a substituir Ricard Ustrell (que va explicar en exclusiva En Blau) el director general de la productora d'Andreu Buenafuente i extreballador de la CCMA, Agustí Esteve, va penedir-se de la tria de Rosel. Diu Sostres que el número 2 d'El Terrat "Considerà que s'havia equivocat de perfil en tant que volia una presentadora que aportés pes específic al programa i no que fos aquest simple amplificador del discurs processista en què Rosel immediatament es convertí".

rosel  tv3

TV3

Sostres va ser columnista del diari Avui quan el dirigia Vicent Sanchis i explica com l'actual director de TV3 va reaccionar davant la pretensió d'El Terrat de canviar Rosel durant 2018. Al febrer, Esteve li comunica a Sanchis la intenció de canviar la presentadora i el director "li feu veure que una substitució tan abrupta crearia estranyesa i acordaren deixar passar un temps". Sostres desmenteix el que ha afirmat el seu també excompany de l'Avui Tian Riba, quan el director del FAQs va assegurar que Rosel no s'ho esperava: "La presentadora feia mesos que estava més que advertida. Sabia que no va ser la primera opció de la productora i sabia que ni El Terrat ni TV3 acabaven d'estar satisfets amb el seu registre".

tian riba i laura rosel  Catalunya radio

Catalunya Ràdio

Sostres s'endinsa en el terreny perillós de les circumstàncies íntimes extralaborals per acabar amb una conclusió: "El Terrat considera que Cristina Puig té més entitat, personalitat i criteri que Rosel i el director de TV3 ha beneït finalment el canvi". Desmenteix que tot obeeixi a una decisió política del que està cridat a dirigir la CCMA Saül Gordillo, avalador de Puig en el seu fallit fitxatge per Catalunya Ràdio. En Blau ha pogut posar-se en contacte amb l'entorn de Laura Rosel que ha desmentit categòricament tot el que publica Sostres.