Vicent Sanchis contra Vicent Sanchis. El director de TV3 ha de vetllar per ser líder d'audiència i dimarts ha hagut d'entrevistar el cap de l'Oposició. Un mandat legal que obliga la TV pública del país a programar en prime time una entrevista al president i pocs dies després una altra en condicions idèntiques al líder del primer partit de l'oposició, que ara és el PSC. Sanchis creia que entrevistar Salvador Illa faria més audiència que les penoses entrevistes al seu predecessor com a cap de l'Oposició, Carlos Carrizosa. Illa ha fet un Carrizosa: ensorrar els audímetres.

entrevista8 (1)

Sanchis vs Illa, TV3

Salvador Illa va interessar igual que interessava Carrizosa: poc. L'entrevista va durar una hora i quart i va fer un penós 6,6% de share, última opció de les grans cadenes. A Catalunya a la seva hora els espectadors van preferir mirar Supervivientes 13,5%, Masterchef 12,1%, El hormiguero 10,3% i El intermedio 9,4%. El programa de Sanchis i Illa no apareix ni entre els 20 més vistos del dia. Fracàs estrepitós a l'horari de màxima audiència de TV3, que en aquest cas va ser de mínima audiència:

audiencies dimarts kantar

Audiències dimarts, font: Kantar Media

entrevista7

carrizosa a tv3

Illa i Carrizosa, dos caps de dues oposicions, TV3

A Salvador Illa li està quedant cara de Carrrizosa. El de Ciutadans, a qui les enquestes donen zero diputats a Catalunya, va fer en l'última entrevista fa un any una audiència similar: 4,5%. Els espectadors van atonyinar tant Illa com Sanchis:

TUIT

TUIT 2

TUIT 3

salvador illa TV3

Salvador Illa, TV3

Entre els que veuen Sanchis tebi, els que veuen Illa com Raimon Obiols i els que van fer boicot a TV3, Illa va quedar com el seu cognom: aïllat, isolat, sol. 142 mil espectadors. No el van veure ni els seus votants.