Meryl Streep, una de les actrius més aclamades de Hollywood, ha estat vista recentment en companyia d'un conegut actor, la qual cosa ha desencadenat una onada de rumors sobre un possible romanç entre ambdós.

Recordem que la famosa estrella de Hollywood i l'escultor Don Gummer van ser una de les parelles de Hollywood més sòlides i estimades des de 1978, tanmateix, l'octubre de 2023 van anunciar el final del seu matrimoni de 45 anys. Però ara es presumeix que l'actriu li ha obert les portes a l'amor amb un col·lega.

Qui és el nou possible amor de Meryl Streep?

Encara que podrien ser només dos amics que comparteixen gustos en comú, com anar al teatre, no sorprendria que Meryl Streep i Martin Short de 73 anys puguin tenir una mica més que això, i és que la química entre ambdós és innegable i així ho demostren les imatges en les quals han estat captats.

Tal com necessita Vanitats en el seu lloc web, ambdós són llegendes a Hollywood, amb trajectòries sòlides i reeixits projectes en porta. De fet, va ser un d'aquests projectes en el qual els va tornar a apropar, la sèrie 'Only Murders in the Building', en la qual comparteixen crèdits amb Selena Gómez i Steve Martin.

Meryl Streep, premi Princesa d'Astúries de les Arts (Raúl Terrel / Europa Press)
Meryl Streep, premi Princesa d'Astúries de les Arts (Raúl Terrel / Europa Press)

El cert és que Meryl Streep i Martin Short comparteixen un cercle proper, pel que no és estrany veure'ls coincidir en esdeveniments i retratar-se junts, però se'ls ha vist gaudir en grans presentacions de teatre a Broadway, la qual cosa ha despertat l'interès dels seus fanàtics.

Tanmateix, malgrat que molts volguessin que els rumors fossin més que això, no hi ha proves contundents que confirmin un romanç entre els dos actors i cap de les dues estrelles de Hollywood no han negat o confirmat un romanç.

El passat amorós de Meryl Streep i Martin Short

Abans de casar-se amb Don Gummer, quan tenia 29 anys, l'actriu va protagonitzar un intens romanç amb l'actor John Cazale, que era 14 anys més gran que ella. Però al cap de poc temps d'iniciar el seu festeig la seva llavors parella va ser diagnosticada amb càncer de pulmó en fase terminal. "Ella sempre va ser una persona tenaç, persistent i esperançada, i crec que simplement va aplicar tot el seu esperit i força per cuidar-lo", va comentar Michael Schulman en la biografia 'Her Againg'. John Cazale va morir un 13 de març de 1978.

Meryl Streep i Martin Short
Meryl Streep i Martin Short

Martin Short, per la seva part, va experimentar un tràgic episodi en la seva vida amorosa que el va marcar emocionalment, la mort de la seva esposa Nancy Dolman. Amb ella l'actor va tenir tres fills i va estar casat de 1980 a 2010, fins i tot que la també actriu va perdre la batalla contra el càncer. "El nostre matrimoni va ser un triomf", va comentar en entrevista per a AARP el 2019. "Crec que quan les persones moren, s'apropen a les persones que les estimen. Aquesta idea que simplement acaba i no parlis d'això és incorrecta. Això es basa en la negació que tots morirem. Llavors, per a mi, ella encara està aquí", va continuar qui ara es presumeix és la nova parella de Meryl Streep.