Rosalía escriu una frase i twitter embogeix. Els seus tres tuits en 24 h. són per a ultrafans, ininteligibles. Però tant fa, té milers de comentaris. Un anell per Nadal i diu "Si sé, y tú también y nadie más". Serà que algú es casa. Seguint amb Nadal "¿Puedo ser tu regalo de Navidad?" I el més rar: "Habla bullshit to lo que dice fasea. Mi make up es la ola de Korea". Com?

rosalia aeroport GTRES

GTRES

Rosalía no té jet lag, té 26 anys i és del Baix Llo. A Sant Esteve Sesrovires els joves parlen així. I tenen un truc infal·lible per no perdre les claus un diumenge llevant-se d'hora per treballar. Rosalía penja a instastories camí de l'estudi de gravació "Es domingo pero a trabajar". Beu un cafè d'un got de paper i el detall: penja les claus de casa de la tapa del got de paper.  Serà la ressaca, serà matinar per Nadal o serà treballar els festius. Però Rosalía marca tendència:

rosalia 1

rosalia 2

rosalia 3

Instastories

Rosalía brilla també els festius. I no creu en el refrany que aconsella descansar l'últim dia de la setmana: La feina del diumenge el dimoni se la menja.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat