Molt s'ha especulat sobre la fortuna de la cantant espanyola, Rosalía. Hi ha qui assegura que ronda els cinc milions de dòlars, però la cantant mai no ha confirmat el número exacte dels seus comptes bancaris, malgrat que es junta amb la "socialité" mundial.

Rosalía va començar a cantar des de molt petita, amb el suport del seu pare. Des dels set anys es va interessar en la música, va estudiar a diversos instituts i va participar a diversos concursos, fins a aconseguir la fama, el 2016.

rosalia

Rosalía

La cantant urbana manté en secret els seus guanys però, fa un parell d'anys, va crear amb la seva mare l'empresa Motomami SL, per representar tota mena de talents, i gestionar tot el relacionat a la seva carrera, presentacions, imatge i xarxes socials.

Al seu primer exercici, Motomami SL va declarar ingressos ingressos de cinc milions d'euros, que van quedar en 4.800.000 euros una vegada descomptades les despeses. Però, si a més, es descompta l'elevada inversió inicial realitzada en l'empresa, els beneficis reals han estat només de 364.516 euros. Una suma precària, en comparació amb la fortuna de les seves amigues, les Kardashian.

rosalia kylie jenner

Rosalía i Kylie Jenner

La seva mare, Pilar Tobella, va deixar el seu càrrec de directora comercial de Suprametal, una altra empresa de la família, per dedicar-se en cos i ànima a Motomami SL, juntament amb les seves dues filles. Mentre la germana de la cantant s'encarrega de la gestió de mitjans, la seva mare resol els assumptes contractuals, i altres aspectes que incumbeixen al management.

L'artista de 28 anys no deixa de presumir els seus atrevits i cridaners look a xarxes socials, així com les seves ungles per les quals desemborsa diverses desenes d'euros, amb cada disseny especial que demana. Fa pocs mesos va presumir un caprici de 60.000 euros. Es tracta d'un cotxe Ford Ranger Raptor en color gris plom, els seients del qual va demanar de personalitzar de color rosa amb el seu nom.

rosalia cotxe 543x675

Cotxe de Rosalía

A més dels ingressos per la seva empresa, Rosalía suma dòlars i euros amb cada gira i cada presentació que, encara en temps de pandèmia, ha sabut gestionar amb noves col·laboracions. Només per la reproducció dels seus temes, l'any 2017 s'estima que va tenir ingressos per 351.000 dòlars, el 2018 de 25.000 dòlars, el 2019 aproximadament un milió de dòlars i el 2020 van anar 150.000 dòlars. Són xifres gens menyspreables per a una artista amb menys de 8 anys al mercat, inclosos dos anys de pandèmia.

Però, de segur, molts esperaven unes xifres molt més elevades. Sobretot, veient l'estil de vida que porta la catalana, que es permet tota mena de luxes. Els cinc milions d'euros que suposadament té no són pocs, però no són tants diners com per permetre's les seves despeses.

Per sort, ha pogut trobar un nuvi encara més ric. Perquè Rauw Alejandro, la seva actual parella, tindria un patrimoni molt superior al de la intèrpret de 'Con Altura'.

Rosalía i Rauw Alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro

Rosalía té també una luxosa casa a Barcelona i diverses inversions en béns arrels, a més de ser imatge publicitària de reconegudes marques, que aporten guanys importants a la seva misteriosa fortuna.

Ni tan sols a David Broncano en persona la cantant catalana li va confessar la suma de la seva capital, però jutjant per les seves excentricitats i capricis, no semblen preocupar-li els assumptes de diners. En el que si està enfocada és en el seu pròxim àlbum "Motomami" que sortirà el 2022, i que segurament sumarà més dígits al seu compte bancari de Rosalía.