El NOM del 2019 amb diferència havia de tenir un comiat del 2019 a l'altura de les circumstàncies. I Rosalía no ha defraudat els seus milions de seguidors. La cantant de Sant Esteve Sesrovires va demostrar la nit de Cap d'Any que viu una festa privada a casa amb unes amigues amb la mateixa intensitat com viu la música damunt un escenari.

La intèrpret de Malamente ho va donar tot al costat de la seva germana Daikyri i d'unes amigues per acomiadar l'any on s'ha menjat el món i per donar la benvinguda a un 2020 on ningú li veu sostre a una cantant de talla mundial. Una celebració Con altura on probablement va sonar el que va sonar a totes les llars del país, com Fucking money man, però on tampoc no hi van faltar els temes del moment sonant a tot drap ni tampoc una versió sui generis de les nadales més característiques d'aquestes dates.

Per no parlar del salseo amb que Rosalía va aprofitar per marcar-se un ball que va deixar els seus seguidors bocabadats. Un perreo en tota regla on, a jutjar per les imatges, també hi va haver lloc per algun twerking que altre tant d'ella com de les seves amigues:

rosalia i amigues

@rosaliavt

rosalia i bolso

@rosaliavt

rosalia i amigues twerking

@rosaliavt

Desmadre tra tra. Escotàs de vertigen, llengua fora i cachetes a les amigues. A això se li en diu començar l'any per la porta gran, com només algú com ella, que fa el que li surt del monyo i que viu la música, l'amistat i la vida al màxim, pot fer.