La 25a edició dels Europe Music Awards (EMAs) de la MTV han omplert de gom a gom Bilbao en un espectacle vistós i colorista que ha tingut una audiència potencial de 450 milions de llars en més de 179 països. Tot un monstre amb dues clares protagonistes: Camila Cabello, que s'ha emportat quatre dels sis premis als quals estava nominada, i la catalana Rosalía

camila cabello  EFE

EFE

Catorze actuacions, escenes divertides... i una catifa vermella que ha acaparat totes les mirades. Com dèiem, la cantant de Malamente sabia que es trobava davant d'un dels escenaris més mediàtics del panorama musical, i ho ha volgut aprofitar cridant l'atenció. Com? Gràcies a un conjunt estilístic que no ha passat pas indiferent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MALAMENTE by @rosalita.vt  Haciendo suyo el escenario de los #MTVEMA CHAPÓ

A post shared by MTV Spain (@mtvspain) on

Aquest cap de setmana va sorprendre amb un Versace que simulava el vestit d'una torera, i ara ha evidenciat que el seu estil és ben ample amb un model totalment diferent. En aquesta ocasió, ha optat per un María Escoté en rosa pal molt exagerat: top de seda amb molt de volum, pantalons a joc i vambes blanques. Pel que fa als complements, ha destacat que s'hagi tenyit les celles de rosa per combinar-les amb el color del disseny. Cueta, ungles llargues i grans arracades.

ROSALIA MTV  GTRES

GTRES

rosalia mtv  EFE

EFE

Una altra de les cantants de moda és Dua Lipa. El seu àlbum està triomfant exageradament i ara ha trepitjat la catifa vermella conscient de la repercussió que ha adquirit. Com ha anat vestida? Amb un mini vestit de Saint Laurent d'estampat floral que ha estat molt aplaudit.

dua lipa  EFE

EFE

Les dues juntes van posar davant dels fotògrafs, orgulloses del respectiu èxit que acumulen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 @dualipa

A post shared by ROSALÍA (@rosalia.vt) on

 On és el sostre de Rosalía? Seguirà creixent internacionalment?