Rosalía és famosa, també per les xarxes socials. Té deu vegades més followers a instagram que a twitter: 5,4 milions a Instagram per 572 mil seguidors a twitter. ¿Té més a ensenyar que a dir? Quan llueix estilismes la copien i quan explica trucs per lligar arrasa encara més. Un missatge seu a twitter va deixar bojos els majors de 30 anys que no entenien ni una paraula: "Si tu crush te hace ghosting nivel legendario". Com? A les últimes hores ha afegit un consell pels mals d'amor, impensables en una de les dones més sexys del planeta:

rosalia mobil

@rosalia_vt

Diu la Rosalia que quan la persona que t'agrada rep un missatge teu, et surt que ja l'ha llegit i no respon, la manera de no perdre la dignitat insistint consisteix en fer servir una altra app de missatgeria instantània i una altra successivament. Si no respon whatsapp, doncs telegram, o tinder, o grinder, o ... Les app de contactes, relacions i lligar són infinites. Twitter cau rendit als seus peus:

Rosalia mòbil @rosalia.vt

@rosalia_vt

Rosalía en concert GTRES

GTRES

Rosalía va ser parella del cantant C. Tangana, que ja té una altra nòvia. En canvi no consta qui és la parella de Rosalía. Si envieu un missatge i veieu doble check de whats, vist d'instagram o llegit de Facebook, no drama. Li passa a Rosalía.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat