Rosalía té 26 anys i quan en tenia 19 era tan anònima que podia permetre's fer el Camí de Santiago tota sola. El va fer per demanar al sant tenir èxit en el món de la música. És evident que el sant li va fer cas. Ara que és una estrella mundial un grup de sis nois catalans de la seva edat recuperen l'àlbum de fotos de 2012 quan van fer una aturada en el Camí i se'ls va afegir una noia que viatjava sola i es deia Rosalia. Es van fer aquesta foto i ara dubten: aquella Rosalia és LA ROSALIA?

rosañlia 19 a nys

 

Totes les pistes diuen que és l'artista de Sant Esteve Sesrovires. Quan Rosalia va actuar a Santiago va fer un tuit on revelava el seu viatge adolescent tota sola:

Twitter ha embogit esperant que Rosalia respongui i En Blau té la confirmació EN EXCLUSIVA. Una redactora del nostre digital confirma que el seu nòvio va trobar-se amb Rosalia en aquell viatge camí de Santiago de Compostel·la i afegeix que la jove Rosalia va intentar lligar-se'l. Per tant no només es confirma que la cantant és la de la foto sinó que va intentar buscar l'amor durant el trajecte. Grandiosa Rosalía. Sí, és ella:

rosalia amnoliada

rosalia carrer gtres

rosalia selfie tw

GTRES

No és el primer cas de l'estrella fent-se fotos amb nois. Ho va fer quan ja era estel·lar amb el de les ulleres asseguts a un portal. Més lògic que ho fes quan volia lligar. La gran seductora.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat