Rosa Lópezex Rosa de España, guanyadora d'OT 1 i eurovisiva ha trobat l'amor als 40 anys. Ha rebut bufetades com que la seva productora musical la fes fora o que els nòvios no li duressin. Fins ara. Un home madur pot durar-li més. La revista Hola mostra en portada el senyor de 44 anys, calb i lluny dels cànons de les artistes famoses i VIPS. Aquest és Iñaki García:

hola 

Portada Hola 3 de febrer 2021

La revista posa cara al nòvio, que fins ara apareixia amagat rere la mascareta. Previ pagament de l'exclusiva, aquest és Iñaki. "Rosa vive desde hace año y medio un bonito noviazgo al lado de un miembro de las Fuerzas y Cuerpo de Seguridad del Estado (...) no se plantean la boda, pero sí compartir el resto de sus vidas, anunciando su compromiso de vida (...) es un discreto asturiano de Oviedo, se conocieran en agosto de 2019 mientras veía un concierto de Marta Sánchez". Entre la multitud, una flor, una rosa, l'amor.

rosa lopez gtres

Rosa López troba l'amor, GTRES

Rosa López adverteix que "Es un hombre normal, buena persona y maravilloso”. La paraula clau no és policia, ni meravellós. És normal. Chenoa es casa amb un metge, Rosa amb un poli... L'amor és a tombar de la cantonada. Aquesta és l'autèntica Operación triunfo.