Segueixen els canvis a les graelles de les TV i ràdios. Tal i com va avançar EN Blau el 4 de juny, Catalunya Ràdio es planteja cancel·lar els dos programes de tarda, el de Roger de Gràcia i l'APM. El periodista Àlex Gutiérrez ja afirma que Saül Gordillo ha pres la decisió de fer fora Roger de Gràcia per posar un programa més competitiu. EN Blau ha pogut saber en exclusiva que l'emissora es planteja un programa que podrien conduir Òscar Fernández i Elisenda Carod.

oscar fernandez

Elisenda Carod sorpresa Està Passant TV3

Òscar Fernàndez i Elisenda Carod, CCMA

Òscar Fernàndez és de la casa i lidera amb l'informatiu Catalunya migdia. Elisenda Carod és l'aposta que ha substituït Toni Soler els dies que ha estat de baixa per quarantena a TV3. Una bona combinació d'entreteniment i informació que encara no està signada. Els rumors a la ràdio van i venen però Roger de Gràcia va fora. Les seves últimes dades de l'EGM eren molt dolentes i quedava a anys llum de la competència de Toni Clapés, fins quan no hi era Toni Clapés per baixa. Proporcionalment era la derrota més severa de Catalunya Ràdio. 318 mil (RAC1) a 56 mil (Cat Ràdio) oients.

roger de gracia Tv3

Roger de Gràcia diu adeu, TV3

Roger de Gràcia no perd la feina a la CCMA. Segons va avançar també EN Blau, ja està signada i pressupostada la segona temporada del seu programa de TV3, Batalla monumental. De moment la batalla és qui el substituirà en un macro-programa de 3 a 7 per competir amb Clapés. El següent a caure podria ser l'APM Ràdio, del qual ja ha fugit un dels tres presentadors. Ernest Codina ha preferit RAC 105, com va anunciar en exclusiva EN Blau.