Aquest cap de setmana escoltin El Suplement de Catalunya Ràdio. Pagarà molt la pena. Perquè el seu director i presentador, Roger Escapa, fa una de les entrevistes més colpidores, commovedores i impactants que mai hagi fet en el seu programa.

roger escapa

Roger Escapa / @rogerescapa

Perquè aquest diumenge una persona viurà un dels moments més importants de la seva vida. Es diu Berta, i aquest diumenge li fan la darrera operació en el seu trànsit a dona. Una visita a quiròfan que ha seguit en primera línia Escapa. Una intervenció que resumeix el periodista amb una frase impactant: "Entres a quiròfan. L'operació segur que va bé. Quinze dies de repòs absolut i després... començar a parlar de nou, amb una veu... desconeguda. També t'hi hauràs d'acostumar i t'hauràs d'adaptar a això".

roger escapa quirofan berta

La pacient li reconeix que com que no sap quina veu tindrà, un cop l'operin de les cordes vocals, "No he volgut fer-me expectatives. No és que em sigui igual, però com que sé que serà més fineta, més aguda, crec que m'estarà bé. Ho hauré de treballar"

Tota la sort del món per a ella. I l'enhorabona a Escapa i el seu equip. Entrevistes com aquestes són les que paguen la pena en una ràdio pública catalana.